warunki jak u pana Boga za piecem Dzieci nie posiadam mamy pieska Yorka i 2 pokojowe mieszkanie w którym był już kotek lecz niestety odszedł Mój mąż i ja kochamy kotki i nie potrafimy pogodzić się z tym że naszego Demonka już nie ma.Dojrzeliśmy do następcy i stąd moje poszukiwania
Dziękuję,wszystkie kicie piękne ale bardzo bym chciała kotka z dłuższym włosem takiego w typie norwega,main cona lub puszka jak brytyjski Bardzo mi się taki kotek marzy i mogę czekać aż taki się znajdzie a wierzę że się znajdzie
Bardzo Ci dziękuję,myślę że taki okaz się znajdzie a mnie samej troszkę trudno szukać a zaglądam już naprawdę wszędzie ale cierpliwie czekam Morze moje marzenie się spełni
sirga serdecznie dziękuję znalazłam mimo że jestem jeszcze tutaj nie zorientowana i czasem wysłanie zwykłej prywatnej wiadomości stwarza mi problem Na wątku sosnowieckich puchatków znalazłam dokładnie takie małe cudeńka jakich szukam http://upload.miau.pl/3/230252.jpg (kolor,sierść i wiek) i jest to blisko tak że bez problemu mogła bym podjechać Pisałam do pani od kotków i mam nadzieję że coś z tego wyniknie.Jeśli nie to trudno nie tracę wiary
Oj Tak to jest jak siedzi się po nocach i oczy się same zamykają to się dat nawet nie widzi.Ale nadzieja jest że taki się znajdzie bo było ich tam sporo Dzięki szukam dalej,tym razem w dzień
Są dwa kocurki do adopcji, niestety nie mam jeszcze zdjęć, ale może jutro już będę miała. Jeden jest czarny, z białym podszerstkiem przy łapkach i troszkę na brzuszku - w efekcie sprawia wrażenie ciemnoszarego, dymnego i ma on troszkę dłuższą sierść, ma około 4,5 miesiąca. Drugi ma około 5 miesięcy, dłuzszą sierść, jest taki puchaty z tym że ma białe elementy, na brzuszku, na grzbiecie, niewielkie, no ale cały czarny nie jest. Jeżeli jesteś wstępnie zainteresowana to daj znać
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
RokiEda pisze:Bardzo chętnie zobaczę zdjęcia bo to nigdy nie wiadomo czy się człowiek nie zakocha w białym szukając czarnego
ok, mam nadzieję, że jutro maluch wystawi łep do aparatu
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
viewtopic.php?f=1&t=106628 W tym watku w Warszawie maja małego czarnego kocurka z dluższa sierscia ale z tego co pisza, szukaja dla niego domq z innym kotem...ale warto zapytac...