Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:A oto czarne kociaki cała czwórka jak na razie w krótkoterminowym DT, ale cud i tak że się taki znalazłkociaki po wypuszczeniu zaczęły zwiedzać całe mieszkanko
są cudne a oczy mają bardzo dziwnego koloru
koloru starego złota, albo miodu
i szukają domków takich całkiem swoich na zawsze
![]()
Kociaki dziś wyciągnęłysmy ze schroniska i czekają i szukają domków![]()
![]()
![]()
![]()
Towarzystwo to 3 chłopaki i 1 dziewczynkakto nas pokocha
Mała1 pisze:piatka po zmarłej osobie.
KLoty trafiły z mieszkania wq którym były juz miesiac bez swojej pani.
Dostawały tylko troche jesc
załatwiały sie na łózko,podłoge....smród podobno,syf
koty sa niekastrowane, niesterylizowane
zaniedbane siersciowo, ale bez totalnej tragedii.
Długowłosy,ze wzgledu na długosc futra ma je posklejane, na łapkach troche dredów.
Ma ubytki siersci za uszami, wygląda mi to na alergie, a najbardziej na uczulenie na pchły
Rozmawiłam z weterynarzem, kocurki beda najprawdopodobniej jutro wykastrowane i na razie nieszczepione pojda na 1 czesc kociarni.
Kotki chyba beda ciachane w srode.
Mam wrazenie,ze one ze tak powiem spokrewnione ze sobą.
Wydaje mi sie ,ze wszystki takie ,,brytyjczykowato,, puchate
nie musze pisac,ze jest tragicznie z miejscami.
Na gwałt potrzebne domy, tymczasy
Ja osobiscie błagam o tymczas dla Mogłay![]()
![]()
![]()
ona chora, w klatkach tłocznoe, nie powinna tam byc
![]()
![]()
![]()
1 Czarny kocurek
czarny kocurek z od urodzenia uszkodzona łapka i króciutkim,, skarłowaciałym ,, ogonkiem,,
spokojnie dął sie brac na ręce
ma charakterystyczne jasniutkie koncówki łapek![]()
![]()
2 czarny kocurek
podobny do poprzedniego, tez spokojnie dął sie nosic, no i ,ze tak to określę-kompletny, z długim ogonrem i normalnymim łapami![]()
![]()
srebrny kocurek
tez bardzo spokojnie zachowywał sie na rekach.Siersc oczywiscie wymaga pielegnacjii. za uszkami wyłysienia![]()
![]()
![]()
koteczka ,,srebrna,,
tez dała sie wziac na rece, ale bardzo z klatki chce uciec.
sliczna kicia, pieknie umaszczona, przerazona![]()
koteczka dymna
najbardziej przerazona z całego towarzystwa kicia, tez sliczna. ale nie wiem jaki charakter![]()
kyziczek pisze:Melduję, że Bajusia od wczorajszego wieczora już bez kroplówek![]()
![]()
![]()
![]()
magdaradek pisze:
dziewczyny w łódzkim schronie jest czarny pers. Jest mega wystraszony, syczy na wszystkich, ale dał mi się pogłaskać po głowie. Nazwałam go Bazyl. To kot po zmarłej osobie, Ma około 6 lat.
Czy ktoś miałby u Was miejsca trochę dla tego bidoka??wspomnę tylko , że mój znajomy, który wiózł Tiliyę i Kleo będzie w środę w Łodzi, mógłby zabrać z powrotem do wawy.....
aamms pisze:magdaradek pisze:
dziewczyny w łódzkim schronie jest czarny pers. Jest mega wystraszony, syczy na wszystkich, ale dał mi się pogłaskać po głowie. Nazwałam go Bazyl. To kot po zmarłej osobie, Ma około 6 lat.
Czy ktoś miałby u Was miejsca trochę dla tego bidoka??wspomnę tylko , że mój znajomy, który wiózł Tiliyę i Kleo będzie w środę w Łodzi, mógłby zabrać z powrotem do wawy.....
Rany..
czyli dzisiaj i jutro na znalezienie tymczasu, tak? jeśli miałby przyjechać do Warszawy..
magdaradek pisze:kyziczek pisze:Melduję, że Bajusia od wczorajszego wieczora już bez kroplówek![]()
![]()
![]()
![]()
super! brawo! a fotka jakaś??![]()
zorba pisze:Najmocniej Was wszystkich przepraszam ale jest sprawa absolutnie ważna i nie cierpiąca zwłoki. Nie gniewajcie, że się Wam wtrącam w ważniejsze sprawy.
Jest potrzebny pilnie DT. DT będzie sponsorowany !!! Częstochowa. Kobiecie zabrano już psa który był wycieńczony została ona, głodna na tyle, żeby zabrać psu Chapii a potem zlizywać chodnik na którym stała karma ( jest to pokazane na filmie). Kotka jest już wysterylizowana, jest zdrowa. Zachowuje się jakby nigdy nie była głaskana, nie pozwala odejść od siebie,mruczy bez przerwy. Jedyny jej błąd to to, że nie jest puchata !!! Baba odda ją bez problemu bo i tak twierdzi, że to nie jej kot. Kotka kocha inne zwierzęta. Jest głodna i bezdomna !!!!! Dziewczyny zabrały ją na sterylkę a po sterylce musiały odstawić tam skąd zabrały bo nie mają już miejsca ....
Tyle zdołały wywalczyć dziewczyny z Częstochowy. Pomóżmy im, proszę....
Link do wątku kotki:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... sc&start=0
Jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie, ale sprawa tej kotki leży mi na sercu ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], nfd, niafallaniaf i 106 gości