To ta, której 27 listopada miało już z nami nie być..

A tu z Julką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Dzisiaj przed czy po 17 będą wyniki Słomki (FIV i białaczka). Choć niby pewne jesteśmy, że będzie ok, to proszę o kciuki..
*anika* pisze:ewentualny DT już znalazłamale jest inny problem: kotki nie widać. dziś przez cały dzień jej moja mama wypatrywała. jutro wraca do Warszawy. Może ktoś kotkę wpuścił do domu...
Kaprys2004 pisze:*anika* pisze:ewentualny DT już znalazłamale jest inny problem: kotki nie widać. dziś przez cały dzień jej moja mama wypatrywała. jutro wraca do Warszawy. Może ktoś kotkę wpuścił do domu...
Co było dalej z tą koteczką?
A teraz dzisiejszy mail z domu Zielonookiej-Trafki:
"meldujemy sie poremontowo- kot nadal bury choć mileiśmy kilka fajnych kolorów farb:) no i ma dusze majsterkowicza bardzo chetnie podaje srubki i kołeczki- najchętniej niestety podaje pod kanape lub inne meble, pewnie dlatego mąż nie jest zachwycony współpracą
pytanie techniczne: czy wysterylizowane kotki tez szaleją na wiosnę? po prostu z racji wiosny czy to znaczy że zakończyliśmy proces adaptacyjny. od czasu do czasu jak furiatka biega po całym domu jak tylko sie koło niej przejdzie:) ogon do góry i fru.
strasznie dziekuję że akurat ona do nas trafiła szukałam trochę młodszej kotki ale wzięcie roczniaczki było znakomitym pomysłem:)
pozdrawiam
JL"
Odpisałam pani Joannie, że ostatnie zdanie będę sobie czytała na dzień dobry i na dobranoc.
I że DT niczego piękniejszego usłyszeć nie może..
Fajowo, co??![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:*anika* pisze:ewentualny DT już znalazłamale jest inny problem: kotki nie widać. dziś przez cały dzień jej moja mama wypatrywała. jutro wraca do Warszawy. Może ktoś kotkę wpuścił do domu...
Co było dalej z tą koteczką?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, Silverblue i 63 gości