KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 13:32 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

No to przypomnę Wam Julitkę :D
To ta, której 27 listopada miało już z nami nie być..

ObrazekObrazekObrazekObrazek

A tu z Julką :wink:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lut 05, 2010 15:01 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Szukam i szukam i wychodzi mi na to, że Wam nie zameldowałam nic o Zielonookiej Trafce :oops:

Od 9 stycznia dziewczynka jest w swoim domku :D

Kaprys2004

Post » Pt lut 05, 2010 16:39 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 pisze:Dzisiaj przed czy po 17 będą wyniki Słomki (FIV i białaczka). Choć niby pewne jesteśmy, że będzie ok, to proszę o kciuki..

UJEMNE :piwa:

Kaprys2004

Post » Pt lut 05, 2010 16:56 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Wiedziałam!!! :D :D :D
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Nie lut 07, 2010 20:32 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 pisze:Plakat cudo! :lol:
Halloween'owy - również!

No to sobie popatrzcie na Słomkę w wydaniu nowodomowym:

Obrazek Obrazek

Ale Słomka ma przystojnego współlokatora :oops:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pon lut 08, 2010 10:22 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

No... :D

W dodatku mocno zainteresowany burą panienką (Lolitką, jak mawia o niej Pani Jola :lol: ) :ok: :ok:

Kaprys2004

Post » Pon lut 08, 2010 12:49 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Hurra odnalazłam wątek, na którym podziwiałam dużo zdjęć Ślicznych Kotków, które wkleiła Kaprys2004 :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lut 08, 2010 14:14 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

:lol:

Dzisiaj jeszcze dokleiłam :wink:

Kaprys2004

Post » Wto lut 09, 2010 15:12 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Nareszcie wchodzę bez strachu :)

yooraskowo

Od: Pon lis 09, 2009 23:28

Post » Śro lut 10, 2010 12:24 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Czas najwyższy..

Popatrzcie..

http://joannecasey.blogspot.com/2010/02 ... e+internet)&utm_content=Google+Reader

Kaprys2004

Post » Śro lut 24, 2010 12:10 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

*anika* pisze:ewentualny DT już znalazłam :) ale jest inny problem: kotki nie widać. dziś przez cały dzień jej moja mama wypatrywała. jutro wraca do Warszawy. Może ktoś kotkę wpuścił do domu...

Co było dalej z tą koteczką?

A teraz dzisiejszy mail z domu Zielonookiej-Trafki:

"meldujemy sie poremontowo- kot nadal bury choć mileiśmy kilka fajnych kolorów farb:) no i ma dusze majsterkowicza bardzo chetnie podaje srubki i kołeczki- najchętniej niestety podaje pod kanape lub inne meble, pewnie dlatego mąż nie jest zachwycony współpracą :)

pytanie techniczne: czy wysterylizowane kotki tez szaleją na wiosnę? po prostu z racji wiosny czy to znaczy że zakończyliśmy proces adaptacyjny. od czasu do czasu jak furiatka biega po całym domu jak tylko sie koło niej przejdzie:) ogon do góry i fru.

strasznie dziekuję że akurat ona do nas trafiła szukałam trochę młodszej kotki ale wzięcie roczniaczki było znakomitym pomysłem:)
pozdrawiam
JL"

Odpisałam pani Joannie, że ostatnie zdanie będę sobie czytała na dzień dobry i na dobranoc.
I że DT niczego piękniejszego usłyszeć nie może..

Fajowo, co?? :D :D :D

Kaprys2004

Post » Śro lut 24, 2010 14:47 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 pisze:
*anika* pisze:ewentualny DT już znalazłam :) ale jest inny problem: kotki nie widać. dziś przez cały dzień jej moja mama wypatrywała. jutro wraca do Warszawy. Może ktoś kotkę wpuścił do domu...

A teraz dzisiejszy mail z domu Zielonookiej-Trafki:

"meldujemy sie poremontowo- kot nadal bury choć mileiśmy kilka fajnych kolorów farb:) no i ma dusze majsterkowicza bardzo chetnie podaje srubki i kołeczki- najchętniej niestety podaje pod kanape lub inne meble, pewnie dlatego mąż nie jest zachwycony współpracą :)

pytanie techniczne: czy wysterylizowane kotki tez szaleją na wiosnę? po prostu z racji wiosny czy to znaczy że zakończyliśmy proces adaptacyjny. od czasu do czasu jak furiatka biega po całym domu jak tylko sie koło niej przejdzie:) ogon do góry i fru.

strasznie dziekuję że akurat ona do nas trafiła szukałam trochę młodszej kotki ale wzięcie roczniaczki było znakomitym pomysłem:)
pozdrawiam
JL"

Odpisałam pani Joannie, że ostatnie zdanie będę sobie czytała na dzień dobry i na dobranoc.
I że DT niczego piękniejszego usłyszeć nie może..

Fajowo, co?? :D :D :D

Re-we-la! Pociesz Panią, że latanie po domu jest normalne. U mnie lata nawet stuletnia Bibuła :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lut 24, 2010 16:26 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Odpisałam jej od razu. Że to radość życia i miłość :D Trafka u niej od razu po wniesieniu naprawdę odżyła.. Nie było tam mojego Miszki, który na nią.. ciągle patrzył :roll: Wchodziła na ręce, mruczała, miziała się, ogonek od razu był w górze..

Trułam moim rozmówcom, że domek Trafki jest ok, ale objawia za mało - jak na mój gust - zachwytu nad pięknym, ufnym i miziastym kotem.. No i jednak mam: są szczęśliwi że ją mająi!! :D

A ja jestem w niebie.. :D

Kaprys2004

Post » Sob mar 06, 2010 21:43 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

:D to ja tez podrepcze do twojego nieba :lol:

Ile jeszcze kotów zostało?

yooraskowo

Od: Pon lis 09, 2009 23:28

Post » Sob mar 06, 2010 22:03 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 pisze:

W lutym ją raz widziałam (byłam przez tydzień w nałęczowie). Nadal malutka (nie urosła od ostatniej wizyty mojej mamy), puchata (przy takiej temperaturze to normalne), ale i czysta... nie wiem czy kot, który śpi pod krzakiem by tak dobrze wyglądał. Niestety nie miałam przy sobie kociego jedzenia, więc nie sprawdziłam jak bardzo była głodna. Wyglądała jakby znała teren i czuła się tam dobrze. Na ręce wzięłam bez problemu. Próbowałam zanieść na taras najbliższego domku (bo nikt nie otwierał drzwi) i zwiać, ale wróciła :? łaziła chodnikiem obok ruchliwej ulicy, biegała za listkiem, ogólnie zachowywała się jak kocie dziecko... ale na zaniedbaną nie wyglądała... a i tak nie miałabym co z nią zrobić :( więc uciekłyśmy przed kotem...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]