błagam o pomoc!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 07, 2004 8:24

Witam wszystkich. Kotka niestety umarła wczoraj po południu podczas zabiegu u weterynarza. Była w strasznym stanie. Wyszły jej na wierzch wszytkie wnętrzności. Problem polegał na tym, że został w niej martwy kot, po tym jak urodziła pierwszego martwego i później dwa żywe. Nie wytrzymała zabiegu i nie obudziła się. Wczoraj rano jeszcze była z kotkami,ale potem uciekła od nich, bo kot kiedy jest w kiepskim stanie odchodzi, zeby umrzeć w samotności. Znaleźliśmy ją w krzakach i zawieźliśmy do weterynarza. Dawał jej szanse na przeżycie, ale biedaczka nie wytrzymała.

A tereaz dobra wiadomość. Kotki znalazły matkę! Przyjęła je kotka karmiąca jednego swojego miesięcznego kociaka. Mają się dobrze, są czyste, najedzone i szczęśliwe. Będą żyły.Dziękuję wszystkim za wsparcie.
rudolf

gontarzm

Od: Czw maja 06, 2004 11:29

Post » Pt maja 07, 2004 8:34

Biedna kicia :cry:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pt maja 07, 2004 8:46

boze jak mi zal tej kotki... dobrze ze chociaz maluszki zyja.
Natia, Pulka, Wiesiu i Smolik

natia

Od: Czw kwi 01, 2004 13:56

Post » Pt maja 07, 2004 8:48

Gontarzym
bardzo bardzo mi przykro.
Dobrze, że znalzałeś mamkę dla kociątk.
Trzymaj się.

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pt maja 07, 2004 11:51

Na początku dziwne mi się wydało jak kotka mogła uciec zostawiwszy nowo narodzone kociaki, ale tak, pewnie czuła, że jej koniec nadchodzi i dlatego nawet wasza pomoc już nie była w stanie jej uratować. Do nas na ogródek dwa razy przybłąkały się dzikie koty w strasznym stanie, jak się okazało właśnie po to, żeby umrzeć, bo wet też nie był w stanie już nic poradzić. Biedna kicia...
Mojej Pusi się poszczęściło. Przybłąkała się do nas w ciąży, miała wszystkie kociaki martwe i na dodatek nie mogła ich urodzić, ale wszystko się dobrze skończyło.
Dobrze, że kotuszki znalazły nową mamusię!

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

[poprzednia]