Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 23, 2010 9:30 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

pierwsza sesja zdjeciowa Zorki... moje ulubione zdjecie (więcej wkleje w domu, bo wiadomo... transfer :twisted: ):
Obrazek

Zorka juz od samego poczatku niesamowicie milo nas zaskoczyla...
Ponieważ TŻ jest raczej psiarzem i nigdy z kotami nie mial do czynienia poinstruowalam go jak kotek bedzie sie zachowywal: naopowiadalam jak bedzie siedzial wystraszony, ze sie gdzies ukryje i na pewno - zwlaszcza po tylu przezyciach, dlugiej drodze (az z Krakowa) - będzie zestresowany i trzeba bedzie wykazac sie ogromna wyrozumialoscią, nie meczyc go, nie stresowac dodatkowo....

Tymczasem kiedy otworzylismy transporterek, Zoreczka wyskoczyla z niego i zalegla na lozku :1luvu: Zero chowania sie, zero stresu... Za chwile poszla cos zjesc, napila sie wody i skorzystala z kuwetki - wszystko pieknie i podrecznikowo :lol: W nocy wpakowala sie do lozka, wtulila w nas i cudownie mruczala nam do snu. A nastepnego dnia zabawom nie bylo końca (choc te wędki nie sa dla niej najlepsze, bo po jednym dniu to bylo wszystko co zostalo:)
Obrazek

Zorka uwielbia polować - jakby mogla to by wszystkie muchy i wszystko co sie rusza upolowala i zjadla - od kiedy sa wbudowane moskitiery na szczescie nie ma takiej mozliwosci :mrgreen:
Poza tym Zoreczka jest najwiekszym niszczycielem zabawek - w ekspresowym tempie przegryza gumki od wędek, jak złapie cos w zęby to zaraz biegnie gdzies w kąt konsumowac, a jak zlapie, ale ktos nie chce puscic, to zaczynaja sie zapasy i silowanie :twisted:

Zoreczka to nasza córa pierworodna - pierwsza przybyla, podbila nasze serca, nawet nieugietego TŻ rozkochala w sobie od pierwszego wejrzenia - wydaje z siebie przeslodkie odglosy - piszczy jak małe piskle - i te jej oczy.... Wystarczy jedno spojrzenie, a Duzi robią co chce :P :1luvu:

czesc Kalerciu :1luvu: :1luvu: sliczne powitanko :D
nie, to nie jest nasza córka, my jestesmy niedzieciaci ;)
to jest corka kolegi, ktory przywiozl nam Zorkę :)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lut 23, 2010 9:44 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

ech, mod zaszalał.... w domu poprawie fotki, a na razie coz, trzeba sie pocieszyc linkami ;)

tillibulek

Post » Wto lut 23, 2010 9:57 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Ale śliczności! :1luvu: :1luvu:
Dzie zaszalał? Są zdjątka! :D Zorka prześliczna kitunia. A reszta?

My też niedzieciaci jak to ujęłaś. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 23, 2010 10:20 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Ale śliczności! :1luvu: :1luvu:
Dzie zaszalał? Są zdjątka! :D Zorka prześliczna kitunia. A reszta?

My też niedzieciaci jak to ujęłaś. :lol: :lol:

ja nie mam nic do dzieci, ale wole, zeby mi sie po domu nie krecily, jeszcze koty by sie zestresowaly :lol:
ostatnio na demotywatorach widzialam straszną fotke jak mala tlusta dziewczynka trzyma kociaczka za gardlo, a jej durni rodzice zamiast interweniowac polecieli po aparat i jeszcze fotke strzelili, ze niby to jest smieszne..... jakas masakra.....

reszta miala byc pozniej, bo to byla taka mala opowiesc o tym jak Zoreczka sie u nas pojawila :) ona ma bardzo szczegolne miejsce w naszych sercach - mimo iz juz dorosla, to juz zawsze pozostanie naszym malym kurczaczkiem :kotek:

jak to widzisz zdjecia, Kalerciu, to zajrzyj na 1 strone i na inne, wczesniejsze, tych ostatnich mod jeszcze nie zdazyl zmienic, ale tez pewnie za chwile beda same linki :roll: straszne ograniczenia w tym wrzucaniu fotek na strone.... szkoda, bo ja kocham foteczki, ciekawe jak u Ciebie i u Kretek na wątku.... tam tez jest przeciez cale mnostwo zdjec....

tillibulek

Post » Wto lut 23, 2010 21:26 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:ja nie mam nic do dzieci, ale wole, zeby mi sie po domu nie krecily, jeszcze koty by sie zestresowaly :lol:
ostatnio na demotywatorach widzialam straszną fotke jak mala tlusta dziewczynka trzyma kociaczka za gardlo, a jej durni rodzice zamiast interweniowac polecieli po aparat i jeszcze fotke strzelili, ze niby to jest smieszne..... jakas masakra.....

całość powyższej wypowiedzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Musiałam tu zajrzeć -
Tilli, jesteś absolutnie niezastąpionym komentatorem :1luvu:

A Zorka jest przeurocza - i te minki na ciemnym pysiu...typu "LoL no coś Ty?!" , tudzież "plizzzzzz" albo "no boszh!"
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto lut 23, 2010 21:37 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Rakea, dziekuje za mianowanie mnie komentatorem tygodnia ;)
najlepsze jest to, ze pisalam na serio.... ten demotywator byl tak straszny, ze chcialam go od razu zglosic do usuniecia, ale trzeba sie rejestrowac... kupa zachodu... w kazdym badz razie.... strzeżmy siebie i nasze koty przed takimi słodkimi bobaskami... nie ma w tym nic slodkiego....

cos ostatnio rzadko sie pojawiasz... :(
zaraz ide do Ciebie na wątek i jak nie bedzie filmu to strzelam focha!!! :lol: :wink:

tillibulek

Post » Wto lut 23, 2010 22:08 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:cos ostatnio rzadko sie pojawiasz... :(
zaraz ide do Ciebie na wątek i jak nie bedzie filmu to strzelam focha!!! :lol: :wink:

To już strzeliłaś focha... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rzadko się pojawiam bo mnie "oboffionski suszboffe" konsumują :evil:

Tilli - Twoje komentarze są bezcenne ( :1luvu: serio!), bo za wszsytko inne możemy zapłacic kartą Mastercard :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 23, 2010 22:26 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Rakea pisze:
tillibulek pisze:cos ostatnio rzadko sie pojawiasz... :(

To już strzeliłaś focha... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

foch z bananem na twarzy to nie foch!! :P

Rakea pisze:Rzadko się pojawiam bo mnie "oboffionski suszboffe" konsumują :evil:

to powiedz oboffionskom, ze fą gupie :mrgreen:
ja protestuje i domagam sie wiecej postow Twojego autorstwa :lol:

Rakea pisze:Tilli - Twoje komentarze są bezcenne ( :1luvu: serio!), bo za wszsytko inne możemy zapłacic kartą Mastercard :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
jestes boska :mrgreen:

edit: źle mi sie zacytowalo
:oops:
Ostatnio edytowano Wto lut 23, 2010 22:27 przez tillibulek, łącznie edytowano 1 raz

tillibulek

Post » Wto lut 23, 2010 22:26 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

O! Jak tu pięknie!
Puk, puk... Tylko się przywitam i zaraz zabieram się do dokładniejszej lektury wąteczku. :D
KOTY CUDOWNE!!! :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Wto lut 23, 2010 22:28 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Mała Dzikuska pisze:O! Jak tu pięknie!
Puk, puk... Tylko się przywitam i zaraz zabieram się do dokładniejszej lektury wąteczku. :D
KOTY CUDOWNE!!! :1luvu:

milo mi, zapraszam :D
witaj Mała Dzikuska :1luvu:

tillibulek

Post » Wto lut 23, 2010 22:42 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

jeszcze troche historii... powoli zblizamy sie do przyjazdu Ruby do nas do domku.... :lol: .... wiec wstawiam ostatnie foteczki z hodowli.... Rubka w wieku 5 m-cy....

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

tillibulek

Post » Wto lut 23, 2010 22:50 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
Rakea pisze:Rzadko się pojawiam bo mnie "oboffionski suszboffe" konsumują :evil:

to powiedz oboffionskom, ze fą gupie :mrgreen:

Sęk w tym, że ja sama sobie szefem jestem...staram się generalnie nie przemęczać, ale kilka razy w roku robię maraton szarych komórek
no, powiedzmy, że futrzaste gamonie muszą coś jeść.. :twisted:

dzięki dobra kobieto za dobre słowa! :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
buziaki dla Twojego przychówku też!
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 23, 2010 22:50 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

nie no, cudeńka masz Tilli 8O 8O 8O 8O
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 23, 2010 22:53 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

jak to widzisz zdjecia, Kalerciu, to zajrzyj na 1 strone i na inne, wczesniejsze, tych ostatnich mod jeszcze nie zdazyl zmienic, ale tez pewnie za chwile beda same linki :roll: straszne ograniczenia w tym wrzucaniu fotek na strone.... szkoda, bo ja kocham foteczki, ciekawe jak u Ciebie i u Kretek na wątku.... tam tez jest przeciez cale mnostwo zdjec....[/quote]

Widzę, że nie tylko mnie ten problem dotknął. :? A swoją drogą limity wrzucanych fotek na forum są rzeczywiście jakieś "prehistoryczne" ;)

A wątek czyta się jednym tchem. Będę śledzić i podziwiać fotki ( bo też uwielbiam )!

Miziaki dla pięknych kotków :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Wto lut 23, 2010 22:59 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Nie mogę się napatrzeć na Ruby :1luvu: dlaczego tak długo ukrywałaś te cudeńka?

Planujecie jakieś wystawy? :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]