karmicielka już w psychiatryku. Duże i małe koty do adopcji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 23, 2010 18:25 Re: karmicielka już w psychiatryku.Pilnie DT dla 3ms Karaluszki!

delfin dostała klatkę i poszła polować na koty a ja sobie poumieram z zachwytu na zdjęciami.
Strasznie polubiliśmy tego karaluszka, towarzyszyła nam w każdej łapance i zawsze pierwsza była przy misce. Trzymam kciuki aby się szybko udomowiła i wiem, że dellfin612 będzie wspierać nowy domek. Ciekawe czy zmienią kotce imię :P

Pysia na czwartek na umówiona RTG i konsultację z chirurgiem ortopedą zajmującym się ropniami (czyli tym co Pysię męczy od urazu), zobaczymy co z tego wyniknie. Jak ten lekarz nie pomoże to mam już w zanadrzu stomatologa.
Niestety dr Sterna nie zajmuje się połamanymi pyszczkami :(
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Wto lut 23, 2010 19:56 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

:D , ale szczęście dla Karaluszka :P , niesamowite, że tak szybko się udało:):):)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Wto lut 23, 2010 20:32 Re: karmicielka już w psychiatryku.Pilnie DT dla 3ms Karaluszki!

dellfin612 pisze:Kicia (Karaluszek) jest już w swoim domku :1luvu:

:ok: za małą koteczkę, za jej farta
i za opiekunkę, dzięki której kotusia nie będzie musiała wracać do piwnicy,
a będzie wiodła wspaniałe życie domowego leniwca :wink:

:ok: Słodkiego miłego życia Karaluszku :) Sprawuj się dobrze bo taka okazja nie trafia się co dzień... Będzie z Niej urwisek :) Minkę ma rozrabiaki.... Domkowi gratulujemy kociego żywca ;)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto lut 23, 2010 21:05 Re: karmicielka już w psychiatryku.Pilnie DT dla 3ms Karaluszki!

dellfin612 pisze:Kicia (Karaluszek) jest już w swoim domku :1luvu:
Opiekunka koteczki ma już doświadczenia z kotami, na pewno sobie poradzi :lol:
i niedługo z tego wychudzonego, zabidzonego 1,5-nieszczęścia będzie śliczna panienka :love:[ciach!

Super! :piwa: Jeszcze :ok: za Pysię

num_lock

Od: Wto lip 14, 2009 20:15

Post » Wto lut 23, 2010 23:19 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

15pietro pisze:Strasznie polubiliśmy tego karaluszka, towarzyszyła nam w każdej łapance i zawsze pierwsza była przy misce. Trzymam kciuki aby się szybko udomowiła i wiem, że dellfin612 będzie wspierać nowy domek. Ciekawe czy zmienią kotce imię :P

na bank zmienią :mrgreen:
ja ją nazywałam Kicia i tak ma roboczo w papierach

anabelp pisze::D , ale szczęście dla Karaluszka :P , niesamowite, że tak szybko się udało:):):)

no, wiesz, niektórzy rodzą się po prostu pod szczęśliwą gwiazdą :ok:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro lut 24, 2010 8:41 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Witam
Moja Małą Czarna już nabiera pewności, dzisiaj dała drapaka i prawie nie miałam siły jej utrzymać gdy chciałam dać czopala! Do tej pory była tak zastrachana, że z rezygnacją dawała się wyciągnąc z za szafki gdzie mieszka.
A wczoraj późnym wieczorem, gdy szłam spać zaczęła płakać bo dostała za mało głasków! po raz pierszy usłyszałam co innego iż szszsz...(TŻ wychodził z domu i nie miałam tyle czasu dla niej) wygłaskana już nie płakała!

fotki będą wieczorem.
myślicie że już można wypuszczać ją z "jej" pokoju? jest u mnie dopiero od zeszłaego piątku.
Hanna

hannaaa

Od: Pt lut 05, 2010 17:00

Post » Śro lut 24, 2010 8:45 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Oj ! :( wpisało mi się duuużo niżej
Hanna

hannaaa

Od: Pt lut 05, 2010 17:00

Post » Śro lut 24, 2010 10:29 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

myślicie że już można wypuszczać ją z "jej" pokoju? jest u mnie dopiero od zeszłaego piątku.

jesli swobodnie chodzi o pokoju i nie siedzi schowana w szafce to tak, bo jak ją wypuścisz zdekuje się gdzieś w mieszkaniu i łatwo jej nie znajdziesz, jeśli jescze się boi; a ją trzeba na siłę przyzwyczajac do ludzi
AnielkaG

Post » Śro lut 24, 2010 11:33 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

hannaaa im bliżej ludzi kotka będzie tym lepiej. Jak koteczka radzi sobie z kuwetą nie zdarzają się jej wpadki? Może zbliża sie już pora na zrobienie zdjęć ? :)

Doszła paczka z jedzonkiem dla piwnicznych od Cindy z zagranicy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
mój tata paczkę odebrał i od razu zadzwonił, po czym radośnie ją otworzył oznajmiając, że jest tam nie tylko jedzenie dla kotów. Mam niejasne poczucie, ze słodka wkładka nie dotrwa do czasu aż paczka dojedzie do mojego mieszkania :lol:
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Śro lut 24, 2010 18:27 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Na kiedy planujecie zrobić tam łapankę?
Pytam pod kątem sprzętu, aby sobie swoją robotę rozplanować
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Śro lut 24, 2010 19:09 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Witam jestem tu nowa :oops: Mam pytanie odnośnie czarnego długowłosego kotka,czy on jest do adopcji? Właśnie takiego szukam i bardzo mi się podoba :1luvu:
Obrazek

RokiEda

Od: Śro lut 03, 2010 20:39

Post » Śro lut 24, 2010 19:21 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Właśnie takiego szukam i bardzo mi się podoba

a jakie warunki oferujesz?
AnielkaG

Post » Śro lut 24, 2010 19:36 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Mieszkanie w bloku bez dzieci z pieskiem yorkiem.Ja nie pracuję na razie i miała bym czas na oswojenie kotka z domkiem.Mieliśmy już kota 4 lata był z nami więc wiem co to kociak w domu ;) Napisałam już na PW do 15pietro odpowiem na wszystkie pytania ;)
Obrazek

RokiEda

Od: Śro lut 03, 2010 20:39

Post » Śro lut 24, 2010 19:49 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Mieliśmy już kota 4 lata był z nami

i co się z nim stało?
AnielkaG

Post » Czw lut 25, 2010 1:29 Re: karmicielka już w psychiatryku. Karaluszka ma DS :)

Byłam w odwiedzinach u Kici-Karaluszki. Trzymałam na kolanach, przytuloną. Mruczała :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jest jeszcze bardzo wystrachana, panikuje przy gwałtownych ruchach i głośnych dźwiękach.
Mieszka w łazience, ma w kąciku kryjówkę. I oczywiście pełna lodówkę :lol: z której korzysta pełnymi garściami,
widać, że była często bardzo głodna. Niedługo powinna zacząć przybywać na wadze. :mrgreen:
Dziś pysio wygląda już lepiej niż wczoraj.
Obrazek Obrazek

delfinka

[poprzednia][następna]