MaybeXX pisze:dorcia44 pisze:właśnie zamówiłam sobie żwirek ,jak zwykle ten którego tak nie lubięCat s Best Eco brudzi niemiłosiernie ale za to wydajność fantastyczna .
Wyobraźnia płata mi psikusy![]()
hyhy...kcem fotki Dorci w kuwecie....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaybeXX pisze:dorcia44 pisze:właśnie zamówiłam sobie żwirek ,jak zwykle ten którego tak nie lubięCat s Best Eco brudzi niemiłosiernie ale za to wydajność fantastyczna .
Wyobraźnia płata mi psikusy![]()
zunia pisze:Rany jak ten czas leci![]()
Witaj Dorciu, ja tylko na chwilę. Jak tylko będe miała możliwość zrobienia zdjęć to dam na bazarek fajną kurtkę damską i dziecięca, więc szykujcie kasę
dorcia44 pisze:niestety ..znowu poniedziałek![]()
![]()
Zunia witaj po długiej nieobecności![]()
moja koleżanka była na nie z kotami ,do czasu jak takie małe coś stanęło na jej drodze ,mówi spojrzała mi w oczy ,zatrzepotała rzęsamii wpadłam ...zgłupiała całkiem na punkcie tego kota ,pierwszego w życiu ,a przecież uwazała je za coś co może sobie być byle nie w domu i nie za blisko niej
![]()
od paru dni chodzę jak wypluta ,wszystko mnie boli ,nie wiem gdzie łeb a gdzie ogon...![]()
biegaczka trwa ,chyba się z lekka odwodniłam bo szyja indycza powiększyła się ,łapią mnie skurcze i boli serducho ,zaczęłam jeść męża Kalipoz.
ale skąd u mnie sercepodobno go nie mam ,tak twierdzi syn który widział śliczną kurteczkę na wiosnę
![]()
od następnej soboty zaczyna prace.
wydaje mi się że wiosnę czuć .przez mróz![]()
miłego tygodnia wszystkim .
ewick pisze:zunia pisze:Rany jak ten czas leci![]()
Witaj Dorciu, ja tylko na chwilę. Jak tylko będe miała możliwość zrobienia zdjęć to dam na bazarek fajną kurtkę damską i dziecięca, więc szykujcie kasę
ja się będę czaić, na jaki wzrost będzie kurteczka? na wiosnę bardziej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 137 gości