LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 21, 2010 21:59 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

wiecie co, mój też był zatwardziały - rok się do mnie przytulił (z własnej woli) za karę, potem myły się... , bawiły, ganiały :mrgreen: piszę w czasie przeszłym.. bo moj seniorek juz bardzo seniorek... ale w przypływie formy coś tam jeszcze razem zmontują....
no to w wielkim skrócie... :roll:

Lileczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lut 21, 2010 22:20 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

ja bym odradzala. jeszcze pomysli ze jej juz nie kochasz.
mam troche doswiadczenia z kotami, to wiem, ze moze nie byc latwo.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pon lut 22, 2010 20:15 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Teraz doczytalam reszta i wiem o co chodzi. Ta pani Iwona to zbyt duzo od poczatku obiecywala i zbyt byla rozgadana - zbyt to wszystko bylo piekne, zeby moglo byc prawdziwe...Nie ma tego zlelgo co by na dobre nie wyszlo - ktos wyrzucil koteczka do lasu - spotkalo ja tam straszne nieszczescie - ale za to teraz u Zuzi ma szczescie takie na jakie zasluguje...
Zuziu - czy Ty naprawde mozesz wyobrazic sobie zycie bez Liluni???? Czy nie bedziesz cierpiec bez niej???? Zbyt duzo razem przezylyscie zeby sie rozstawac...Przemysl to...

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon lut 22, 2010 21:45 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Moje kochane Cioteczki........otóż donoszę, że........ Lilutek od soboty jest w DS!!!!

Nie pisałam wcześniej, żeby nie zapeszyć po takim doświadczeniu z nieudanym domem :oops: chyba mnie rozumiecie...

Lilunia mieszka dwie ulice ode mnie (10 min.drogi piechotą) u fajnej dziewczyny Magdy i ma jednego kolegę Leona (zdrobniale Tituś), który jest kotem egzotykiem z plaskatą mordeczką. Ale jest baaardzo mięciutki, taka poduszeczka przytulanka z niego. Lilunia nawet nie będzie zmieniała lecznicy, bo wetka, która ją ratowała i cały czas prowadzi - jest koleżanką obecnej Dużej Liluni :D Ja nie wiedziałam nawet, że Lilunia była tak znana i popularna w Rzeszowie, że tak wiele ludzi jej kibicowało i szukało dla niej domku. Magda dostała kilka linków o Liluni od różnych znajomych, a ponieważ uczy w szkole, to nawet lekcję poświęciła na temat pomocy takim zwierzątkom, jak Lilunia. Jej uczniowie szukali też domku dla Liluni.
Tym razem jestem pewna, że jest to dobry dom i że liczy się tylko i wyłącznie szczęście Liluni....i dlatego umówiłyśmy się, że jeżeli Lilutek nie będzie szczęśliwy w nowym domu, jeżeli będą jakieś problemy z aklimatyzacją Liluni, albo problemy kocio-kocie to Lilunia.........wróci do mnie i.........................................................................................................nigdy przenigdy nie będę szukać już jej domu!!!!!

Dziewczyny, przepraszam, że piszę dopiero teraz :oops: ale to dla mnie jest bardzo trudne, przeżywam i ryczę, nie zdawałam sobie sprawy, że jestem z Lilutkiem tak bardzo związana. I latam do niej codziennie (do tego wydałam 2 koty w ciągu 2 dni i zrobiła się niesamowita pustka w domu)

Jeżeli Lilunia zostanie w tym domu, to będzie znaczyło, że jest bardzo szczęśliwa. Ale jeżeli zdarzy się tak, że Lilunia wróci do mnie, to nie będzie znaczyło, że dom był zły....to będzie znaczyło tylko...przeznaczenie...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lut 22, 2010 21:51 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

SUPER WIEŚCI :1luvu:
AnielkaG

Post » Pon lut 22, 2010 21:51 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

No szok po prostu 8O
Lilutku, bądź szczęśliwa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 22, 2010 21:53 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

się spłakałam normalnie
zobaczymy jakie jest przeznaczenie
ale na pewno słuszne
Trzymaj się dzielnie Zuziu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lut 22, 2010 21:54 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

:1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lut 22, 2010 21:55 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

:dance: :dance: :dance:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lut 22, 2010 22:00 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

:dance: :dance2: Optymalna sytuacjia - dwie uliczki dalej :D a jesli nie to - to na zawsze razem... :dance: :daok: :ok: :ok: trzymamy za Lilunie, Zuzie i oczywiscie za nowy, rownie kochany domeczek jak u Zuzi. Lepiej nie moze byc :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ciesze sie ogromnie - badzcie szczesliwe :kotek:

Cindy

Post » Pon lut 22, 2010 22:05 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

WARTO BYLO POCZEKAC - p.Iwona spod ciemniej gwiazdy niech sie wypcha trocinami - klamczuwa wredna.
LILUNKA JEDNAK MIMO PRZECIWNOSCI LOSU URODZONA POD SZCZESLIWA GWIAZDKA :catmilk: :spin2:

Cindy

Post » Pon lut 22, 2010 22:23 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

:dance: :dance: :dance: brawo super!!!
Cieszymy się bardzo!!!!!!
we are what we do
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

dori2003

Od: Nie sty 24, 2010 11:03

Post » Pon lut 22, 2010 22:32 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

Bardzo się cieszę :) mocno kciuki trzymalam za Lili.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon lut 22, 2010 22:36 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

Zuziu, Lilutku nawet nie wiecie jak się cieszę :lol: :lol:
No i wiadomości będą na bieżąco :D

A z tego co doczytałam w innym wątku, to raczej długo nie będzie u Ciebie Zuziu tak pusto :kotek:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lut 23, 2010 9:33 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

Super :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

[poprzednia][następna]