Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malk pisze:cieszę się, jeśli to Wam choć odrobinę ułątwi życie na 5 minut
jeśli tylko można, to poproszę o potwierdzenie, jak kasa dojdzie na podane konto. Może być po drugiej transzy
kasia86 pisze:Cioteczki, dostalam taką wiadomość od piechcia15Hej Aniu czy wam po tych zbiórkach na bezdomniaczki zostały jakieś fudnusze? bo mam kolejną szylkę do wycięcia ludzie ją z domu wyrzucają, kiedyś urodziła komuś w komórkach,boję się że znowuż jest w ciąży.A jest taka śliczna z dłuższym włosem sunię też mają która się właśnie oszczeniła i chodzi z tymi małymi po śniegu
Ja juz nie mam funduszy i sama też potrzebuję na sterylizacje bezdomniaczek.
Co trzeba zrobić, żeby otrzymać talon na sterylkę?
kasia86 pisze:kasia86 pisze:Cioteczki, dostalam taką wiadomość od piechcia15Hej Aniu czy wam po tych zbiórkach na bezdomniaczki zostały jakieś fudnusze? bo mam kolejną szylkę do wycięcia ludzie ją z domu wyrzucają, kiedyś urodziła komuś w komórkach,boję się że znowuż jest w ciąży.A jest taka śliczna z dłuższym włosem sunię też mają która się właśnie oszczeniła i chodzi z tymi małymi po śniegu
Ja juz nie mam funduszy i sama też potrzebuję na sterylizacje bezdomniaczek.
Co trzeba zrobić, żeby otrzymać talon na sterylkę?
Tutaj też napisałam viewtopic.php?f=1&t=108023
Ale w sumie to nie wiem do kogo się udać po pomoc.
alareipan pisze:ZASADY:Z funduszy Kasy K. każdy może wyciachać bezpańskiego kota. Nie ma preferencji, korupcji i nepotyzmu
Pamiętajmy tylko, że nie mamy stałego źródła utrzymania... Żyjemy z bazarków i dobrowolnych haraczy
Wszelka pomoc mile widziana
Jak wyciachać z Kasą K.?
- Rezerwujecie sobie "numerek" na wątku.
- Umawiacie termin (sterylki, łapania) - informujcie mnie mnie o tym, bo z kasą w Kasie bywa różnie...
- Przysyłacie do mnie namiary na weta, na siebie i numer konta.
- Ja posyłam kasę.
- Rozliczamy się za pomocą rachunku, lub zaświadczenia od weterynarza. Lista rozliczeń będzie w 2. poście. Proszę pilnujcie rozliczeń...![]()
- PAMIĘTAJCIE, ŻE KAŻDY KOT, KTÓRY PO ZABIEGU WRACA "NA ULICĘ", POWINNIEN MIEĆ OZNACZONE UCHO - OSZCZĘDZAJMY KOTOM "PODWÓJNEJ" STERYLIZACJILista rezerwacji... Się zacytuję
UWAGA!!!
Przypomnę, ze wszyscy którzy mają rezerwacje, mogą łapać jak tylko jest konieczność lub możliwość. NIE CZEKAMY NA SWÓJ NUMEREK, TYLKO ŁAPIEMY I SIĘ ROZLICZAMY. Inaczej nie da rady, bo nie ma sensu, zeby pieniądze leżały i czekały, a wiemy, że nie wszystkie koty są skore do współpracy(Czyli bez sensu, żeby np. Montes patrzyła jak jej prosta do złapania kocica gździ się z podwórkowym kocurem i czekała aż Kaja555 złapie swoje zamykające z zewnątrz klatki-łapki koty, tylko dlatego, ze Kaja ma nr 25, a Montes 29 - to tylko przyklad;) )
Kolejka jest umowna, chociażby na wypadek, gdyby zabrakło pieniędzy, ale wtedy to już wszyscy będziemy musieli czekać aż znowu wpłyna jakieś fundusze.
Czyli, jak ktoś wykorzysta swój numerek, to po prostu wpada na listę "zrobionych", a numerki "rezerwacji" się przesuwają.
kasia86 pisze:A w Pabianicach jest taka sama procedura?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 51 gości