poszukiwany/na do dokocenia :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 21, 2010 9:42 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

Joluka-serdecznie dziękuję za propozycję domku dla Zoe!!!!!!
Ale mała jeszcze nie nadaje się do sterylki-jest zbyt młodziutka!
Z transportem kiepsko by było-bo ja nie mam auta,a transport,który miałam dotychczas już nieaktualny.Jest jeszcze szansa,że do Morąga przyjedzie mój kuzyn z Warszawy,wtedy-jeśli by sie zgodził -Zoe pojechałaby z nim.

A może któryś z kocurków -Remiś,albo Romuś mógłby pojechać???-to ok 9 mieś.kotki-niesamowicie miziaste-tak bardzo jest im potrzebny dom,bo to schronienie,które mają w tej chwili,mogą stracić z dnia na dzień!!!-kotki odrobaczone,kastrację możnaby zrobić,jeśli domek się zdecyduje!banerek w moim podpisie.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lut 21, 2010 10:36 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

Zosia,najlepiej wkleję jej ogłoszenie.http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z181703077
Ma wyciągnięte gwoździe,będzie wysterylizowana lada moment..Nie utyka,nóżka jest na razie troszkę chudsza,ale to minie.Miałam kotka po podobnej operacji,ślad nie pozostał.Zosia jest u mojej koleżanki,ale ją znam.Jest super,bawi się cudownie,jest bardzo śmiała.Przebywa z siedmioma kotami,w większości to duże,dorodne kocury,ale Zosia nie ma żadnych kompleksów.One chyba ją lubią.Zosia to taka filigranowa koteczka , ma to ponoć po mamie.
Mam jeszcze Maciusia.Wrócił do mnie (sama poprosiłam o jego zwrot).Ma 8-9 miesięcy,jest duży,zdrowy.Ma książeczkę zdrowia,jest wykastrowany,dwukrotnie zaszczepiony.Jest uroczym,pozbawionym agresji kotkiem,ale bardzo energicznym.Uważam,że rewelacyjny dla dzieci.Maciuś jest zachwycony,kiedy ktoś chce się z nim bawić.Nigdy nie ma dość(ja owszem).Bardzo miziasty, nie gryzie,nie drapie.Był w domu zakoconym i zapsionym.U mnie też są trzy kotki.Sonia (kotka po przejściach) się go boi,chociaż on nic jej nie robi.
viewtopic.php?f=1&t=100150&start=60
Jest u mnie od soboty,ale mogę go polecić z czystym sumieniem.Tylko,że to wulkan energii,wyrośnie z tego.Myślę,że byłby dobry,bo tam dwoje dzieci,pewno by się chętnie z nim bawiły.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lut 21, 2010 20:47 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

od Atki :D

jeden chlopakow- 5 mcy, wykastrowany, zdrowy i MEGA,
MEGA przylepny, absolutnie dla dzieci http://kmt.waw.pl/kot.php?id=147

albo u Atki poldlugowlosy Leon, dorosly, tez zdrowy i po kastracji, b.fajny, duzy i puchaty :D http://kmt.waw.pl/kot.php?id=185

namiary w ogloszeniu
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie lut 21, 2010 21:32 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

A może ciut starszy (4-5 lat) Łapa viewtopic.php?f=13&t=106979

Wszystkie wymagane info w pierwszym poście
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie lut 21, 2010 23:07 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

do propozycji Becia_73 dorzucę jeszcze Czarnuszka:

http://www.fundacjakot.pl/content/view/264/47/

kocurek ma ok. 9-10 miesięcy, wychowywał się razem ze stadkiem kociąt, aktualnie przebywa w grupie 6 podrostków, w stosunku do ludzi jest super-mega miziakiem, uwielbia dawać buzi, siedzieć na rękach i kolanach, a jeśli akurat nie mamy dla niego czasu - to chociaż na plecach

jako, że nie wyrósł jeszcze z dziecięcych harców i zabaw - bardzo ceni sobie towarzystwo innych kotów

kocurek jest dwukrotnie zaszczepiony, wykastrowany, odrobaczony
testy będą przeprowadzone przed adopcją

koty do nowych domków zawozimy zawsze sami na terenie całej Polski, za zwrotem kosztów paliwa od nowych opiekunów

kocurek obecnie przebywa w fundacji w Toruniu:
http://www.fundacjakot.pl
tel. 698 175 160
e-mail: kontakt@fundacjakot.pl

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 22, 2010 12:47 przez Fundacja KOT, łącznie edytowano 2 razy

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Nie lut 21, 2010 23:13 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

Kasia
pingwinka biało- czarna, około 8 miesięczna, zabrana ze schroniska w Józefowie, wyleczona kociego kataru, czeka na sterylizację i szczepienie
baaardzo przylepna do ludzi, towarzyska, gadułka, spokojna, lubi koty
będzie gotowa do adopcji za jakieś 2 tygodnie
zdjęcia mam kiepskiej jakości
przywiozę na miejsce
kontakt przez pw lub mail anig3@wp.pl
AnielkaG

Post » Pon lut 22, 2010 14:28 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

Myślę,że mogę napisać,że domek zdecydował się na Zosię ze Stalowej Woli.Bardzo się cieszę, to maleństwo z działek,sporo przeszła,miała operowaną nóżkę.Przebywa w dobrym,ale strasznie zakoconym domu.

ewar

Post » Pon lut 22, 2010 22:32 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

Właśnie, właśnie - ewar mnie wyprzedziła :P ! Bardzo dziękuję domkom i fundacji za zgłoszenia - wysłałam wszystkie do domku - wybrali Zosię :kotek: , a teraz trzymamy :ok: :ok: :ok: żeby wszystko się udało.

Jeśli zgłosi się do mnie jeszcze jakiś fajny domek, to pozwolę sobie przesłać wasze propozycje - może uda się znaleźć DS jeszcze któremuś z kotków. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon lut 22, 2010 23:46 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

Sorry, nie chce mi sie przepisywac tego co już jest.

http://www.allegro.pl/item924546130_pol ... owana.html

Polcia będzie dla tych ludzi i ich kota najlepszą kandydatką. Może miziac się 24h. Ja przy niej wysiadam. A trening mam niemal 20-letni.

Testy zrobię, jesli nowy dom zasponsoruje.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto lut 23, 2010 7:35 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

joluka pisze:Właśnie, właśnie - ewar mnie wyprzedziła :P ! Bardzo dziękuję domkom i fundacji za zgłoszenia - wysłałam wszystkie do domku - wybrali Zosię :kotek: , a teraz trzymamy :ok: :ok: :ok: żeby wszystko się udało.

Jeśli zgłosi się do mnie jeszcze jakiś fajny domek, to pozwolę sobie przesłać wasze propozycje - może uda się znaleźć DS jeszcze któremuś z kotków. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!!!!

Zosieńko-niech Ci szczęście sprzyja!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lut 23, 2010 8:10 Re: poszukiwany/na do dokocenia :-)

To ja w imieniu Zosi bardzo dziękuję.Bardzo mocno zaciskam kciuki za domki dla wszystkich kotków z wątku. :ok: :ok: :ok: :ok:

ewar

[poprzednia]