KUBA73 pisze:moje drogie panie ciepła jeszcze w szpitalu odbieram ją jutro
Proszę zatem od nas serdecznie Asie pozdrowic i ucalowac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KUBA73 pisze:moje drogie panie ciepła jeszcze w szpitalu odbieram ją jutro
KUBA73 pisze:no niestety lekarze w szpitalu stwierdzili że jej nie jest to na co ją przysłali narazie ma inhalacje i antybiotyk dożylnie dwa razy na dzień potem do domu dalsze leczenie a po dwu miesiącach ma zrobić badanie rezonans i potem może będą wiedzieli co dalej
dune pisze:e do kitu...tylko sie nadenerwowała niepotzrebnie...to ci lekarze nie wiedza co leczą?
trawa11 pisze:dune pisze:e do kitu...tylko sie nadenerwowała niepotzrebnie...to ci lekarze nie wiedza co leczą?
Monika, moze to i lepiej. Kroic zawsze można w ostatecznosći, a jeśli da sie tego uniknąc , to lepiej wykorzystac
dune pisze:trawa11 pisze:dune pisze:e do kitu...tylko sie nadenerwowała niepotzrebnie...to ci lekarze nie wiedza co leczą?
Monika, moze to i lepiej. Kroic zawsze można w ostatecznosći, a jeśli da sie tego uniknąc , to lepiej wykorzystac
ale nie o to mi chodzi
tylko o to ze jeden kieruje na krojenie i czlowiek jakos to zdąży przezyc, przedenerwowac, oswoic w miare
a drugi mowi ze nie tzreba...
a co powie tzreci....to do dupy takie leczenie
dune pisze:trawa11 pisze:dune pisze:e do kitu...tylko sie nadenerwowała niepotzrebnie...to ci lekarze nie wiedza co leczą?
ale nie o to mi chodzi
tylko o to ze jeden kieruje na krojenie i czlowiek jakos to zdąży przezyc, przedenerwowac, oswoic w miare
a drugi mowi ze nie tzreba...
a co powie tzreci....to do dupy takie leczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości