Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Nie lut 21, 2010 0:23 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

U nas od dawna całkiem głucha cisza, nawet za moimi ukochanymi płytami jakoś wcale nie tęsknię :( , to chyba kwestia tego ogólnego klapnięcia :( ... a może właśnie tego, że chciałoby się słuchać muzyki z kimś obok siebie...?

Przybywaj 8)
Wcale nie żartuję. Gdybyś kiedyś był w Warszawie, serdecznie zapraszamy ;)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lut 21, 2010 0:39 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A dla mnie słuchanie muzyki i przebywanie z moimi pannami jest odskocznią od szarej codzienności :oops: , mogę godzinami słuchać ulubionych płyt jak i przyglądać sie pannicom wykonującym typowe czynności , mycie łapki , drapanie sie za uszkiem , ziewanie , każda z tych czynności wprawia mnie w pogodny nastrój 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 21, 2010 0:53 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Chyba idziemy spać.

Norysia-łamaczka serc dzisiaj wtula się w Juliana (zapomniawszy chyba, iż ON jednak też jest kotką :wink: ).

Dobranoc.
Jutro może mnie nie być do samej nocy - ktoś tu w końcu musi posprzątać, a Draniom oczywiście ani to w łebkach :twisted: :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lut 21, 2010 9:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:Jutro może mnie nie być do samej nocy - ktoś tu w końcu musi posprzątać, a Draniom oczywiście ani to w łebkach :twisted: :wink:

Ale na pewno wezmą czynny udział.. ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie lut 21, 2010 13:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Niestety ( :roll: ? w sumie to chyba nawet lepiej :twisted: ), 'pomaga' mi tylko Piopluś, a jego pomoc polega na wytrwałych gonitwach za szmatą podczas kiedy zmywam podłogę.

Wstałam z zamiarem wzięcia się do roboty, ale czuję się tak, że zaraz walnę się znowu :( Mocna kawa też g. dała :(
A jutro znów osiem godzin za biurkiem... i jeszcze wieczorem lekarz :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 21, 2010 19:30 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Idzie wiosna Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lut 21, 2010 19:50 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Też mam taką nadzieję...

Uff, jeszcze tylko poodkurzać, zetrzeć podłogi i będzie czysto :twisted:
Tylko po co w ogóle ja tu sprzątam, skoro jutro z samego rana wychodzę pracować na Drańskie miamorki :roll: ...?
Najgorszy do odkurzenia jest mój (niegdyś) jasnobeżowy dywan: cały w czarnych i burych kłakach :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Nie lut 21, 2010 20:10 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Jak to po co ? , przynajmniej do jutra Dranie będą miały czystość w mieszkanku :mrgreen:

bubor

Post » Pon lut 22, 2010 17:04 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

:twisted: :twisted: :twisted:

Wpadłam na chwilę do domu (i na forum ;)): żadnego spektakularnego bajzlu na razie nie odnotowałam, ale poczekamy zobaczymy - wychodzę i wrócę późnym wieczorem :roll:
Ciekawe, czego nowego dowiem się dzisiaj o swoim puchnięciu i ile nowych leków do kompletu dostanę :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Wto lut 23, 2010 19:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Nie dowiedziałam się niczego nowego i nie dostałam żadnych leków: pani doktor była uprzejma z miejsca przegonić mnie do lekarza innej specjalności, do którego to nawet nie zechciało jej się wypisać mi skierowania (fakt, że i tak chodzę prywatnie i skierowanie mi rybka - ale nawet nie zapytała :roll: ). 'Wizyta' była prywatna, płatna :twisted: Nie miałam siły kłócić się o zwrot kasy...
Czuję się jak napęczniały wieprz :( , wyglądam chyba podobnie :(

Pojechałam dzisiaj po pracy do Traffica, kupić sobie na pocieszenie kilka książek. Myślałam, że książki są jeszcze ostatnią rzeczą, która jest w stanie sprawić mi przyjemność... Kupiłam. I bez zmian :(

Kochani, ta część wątku powoli się kończy. Myślę, że dociągniemy ją do setki, a z następną poczekamy na lepsze czasy... Bez sensu, żebym codziennie pisała tylko, jak jest źle - i to mnie źle, a nie Draniom, którym teoretycznie i tytułowo treść tegoż wątku się należy. Będzie mi brakowało pisania tutaj, ale trudno: to przecież kocie forum, nie osób chorych na d. :(
Może jeszcze kiedyś będzie lepiej, może dam radę kiedyś się podnieść...
:cry:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 23, 2010 19:53 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Kaśka nie wygłupiaj się, masz pisać i już :twisted:

a tak poza tym dawno fotek nie było no :!:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lut 23, 2010 19:58 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Fotki będą chyba dopiero wtedy, jak Dranie się same nawzajem pofocą :(
Kiedy mam robić fotki, skoro cały czas śpię :( ?

Smętnie jest.
Chciałabym mieć siłę na cokolwiek. Na kino, spotkania z Wami i z resztą znajomych, na zabawy z Szarańczą czy nawet głupie siedzenie przy kompie do nocy... Ta matnia obezwładnia, odbiera wolę życia :(

Wielbłądzio

Post » Wto lut 23, 2010 20:14 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Zabiję tego Półgłówka. Właśnie zwalił z komody jedną z płyt: tak zamaszyście, że kawałek opakowania rozsypał się w drobny mak :twisted: Samej płycie na szczęście nic się nie stało, ale zabiję go i tak - bo czy nie mogę chociaż marnych kilku pudełek mieć całych w tym domu :roll: ???

Wielbłądzio

Post » Wto lut 23, 2010 20:16 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Witaj wieczorową porą Wielbłądziu :wink:
Nie mów że zostało nam tylko sześć stron wieści z San Francisco :roll: , kto nam będzie zdawał relację z życia Drani , o Twoich z nimi i nie tylko perypetiach ? :roll:

bubor

Post » Wto lut 23, 2010 20:22 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

O wieści z San Francisco najlepiej zapytać niejaką szarą_szelmę :twisted: 8) , ja jestem stamtąd tylko duchem (dawno już miałam zmienić na Warszawę, po co ludziom mydlić oczy :mrgreen: ).
Po co komu taki wątek, gdzie o kotach tyle co kot napłakał, fotek w ogóleni ma, jest tylko codziennie cholernie cholernie smutno...?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]