Sabina Skaza kupiła serducho za 20zł i te pieniążki już wysłałam na konto Fuksi.
Izzi ja nie wiem czemu ona się ciebie bała dorot jak przychodzi do mnie to mizia ją a Fuksia aż mruczy.Zapach moczu jaki jest u mnie w domu jest nie do wytrzymania TŻ już się ze mną o to kłóci.Po moim powrocie Fuksia już nie będzie mogła u mnie być więc potrzebny jest DS lub chociaż nowy DT chyba ze ktoś zasponsoruje hotelowanie 20zł+karma i żwir a kotka będzie w klatce siedzieć.Ja z nią mogę wszystko robić głaskać tulić całować.Fuksia uwielbnia mój wisiorek od łańcuszka zawsze mnie zaczepia.
Na czas mojego wyjazdu Fuksię weźmie mpacz78 tylko szczerze nie wiem jak długo jej mąż wytrzyma ten zapach teraz jak Fuksia bierze vit B to jeszcze bardziej mocz śmierdzi.Panie Januszu obawiam się że chyba będziemy musieli z pana propozycji finansowej (2 tyg hotelowania) skorzystać chyba że Monika i jej maż wytrzymają strasznie mocny zapach moczu.Dr Łukuć zgodził się na hotelowanie tylko kasa jest potrzebna.
Słuchajcie kompletnie nikt nie dzwoni nie pisze w sprawie Fuksi na na tylu portalach ogłoszeniowych jest