Była okropnie brudna - wykąpałam ją i wyczyściłam uszy - a tam istna kopalnia!!! Dobrze, że mam cos do zakrapalania uszu dla Spajdera, to małej też zapodam.
Mała biało-ruda mruczy non stop
Moderator: Estraven
miszelina pisze:Dzwoniła p. Jagoda w sprawie Lusi - kiedy będzie ją można wziąć? Obiecała telefon pod koniec tygodnia.
Tweety pisze:dzwoniła pani w sprawie Venus, są zdecydowani, prosili o rezerwację, będą dzwonić dzisiaj jeszcze wieczorem aby dowiedzieć się o jej stan, przez telefon wyglądało wszystko ok także Ogocha możesz się spodziewać wizyty
Akima pisze:Tweety pisze:dzwoniła pani w sprawie Venus, są zdecydowani, prosili o rezerwację, będą dzwonić dzisiaj jeszcze wieczorem aby dowiedzieć się o jej stan, przez telefon wyglądało wszystko ok także Ogocha możesz się spodziewać wizyty
Czyli nie ogłaszam. Wiedziała, że ktoś zadzwoni. powiedz mi jeszcze, że z radia
Tosia się nie spodobałaZa bardzo charakterna Już drugi domek z niej rezygnuje. Ona tylko zasyczała
![]()
Czy jeśli sie zgodze na cotygodniowe wstawanie do radia na audycję to odpadną mi kwesty w GK ?

Tweety pisze:
ale Ty w jednym i drugim jesteś nie do zastąpienia![]()

Tweety pisze:
ale Ty w jednym i drugim jesteś nie do zastąpienia![]()
Akima pisze:nie działają na mnie te komplementy![]()
Ja chciałam zgłosić reklamację, bo zawsze dostaję koty, które grzeją tyłek bardzo dlugo. Najpierw Esma, teraz Tosia. Obie ładne i co z tego.
Następna audycja w radio o starości kotów i psów. Trzeba będzie się wybijać jakoś bo Pan doktor wraca i znowu będzie do niego dużo telefonów. Pan Bernasik powiedział, że nie wyobraża sobie juz bez nas audycji
Tweety pisze:
ok, to może Cię przekupię?![]()
no i skoro pan Bernasik sobie nie wyobraża ...

Akima pisze:Tweety pisze:
ok, to może Cię przekupię?![]()
no i skoro pan Bernasik sobie nie wyobraża ...
no ja nie wiem czym ? ale możemy podyskutować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hana, TrifnupGer i 113 gości