Hej Bożenko z Gromadką!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Witam cieplutko!
Ja mam Vectrę -pakiet TV+net 2MB za 89 zł-jestem zadowolona,bo awarie nawet jeśli się zdarzają czasem,to sa usuwane szybciutko!
kropkaXL pisze:Nie skarbie-w zeszłym tygodniu byłam w pracy w sobotę,dzisiaj szykuje sie do 50-tych urodzin kolegi-prezent juz kupiony,jeszcze tylko kwiaty dokupię-kupiłam Mu słuchawki CREATIVE,po konsultacji z Hanią-Jego żoną.
kalair pisze:A tak jakoś pomyślałam, że do pracy idziesz, bo wcześnie byłaś. Ale fajnie jak wolne!
kropkaXL pisze:kalair pisze:A tak jakoś pomyślałam, że do pracy idziesz, bo wcześnie byłaś. Ale fajnie jak wolne!
Wcześnie wstałam,bo mnie Pynia obudziła![]()
![]()
-łomotała miseczkami w kuchni od 4.30!
A przy okazji założyłam Zoe watek,bo potem pewnie znów Miau bedzie muliło,a ja czas mam dzisiaj ograniczony!-do ludzi sie muszę upodobnić
kalair pisze:kropkaXL pisze:kalair pisze:A tak jakoś pomyślałam, że do pracy idziesz, bo wcześnie byłaś. Ale fajnie jak wolne!
Wcześnie wstałam,bo mnie Pynia obudziła![]()
![]()
A przy okazji założyłam Zoe watek,bo potem pewnie znów Miau bedzie muliło,a ja czas mam dzisiaj ograniczony!-do ludzi sie muszę upodobnić
Ja zawsze o tej porze karmię koteczki!Irisia skutecznie mnie budzi, Do skutku!
![]()
Kochana Pyniusia?! Dogadałyby się z Iriską!![]()
![]()
Ale pewnie wieczorkiem idziesz, to zdążysz ze wszystkim!![]()
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Wcześnie wstałam,bo mnie Pynia obudziła![]()
![]()
Ja zawsze o tej porze karmię koteczki!Irisia skutecznie mnie budzi, Do skutku!
![]()
Kochana Pyniusia?! Dogadałyby się z Iriską!![]()
![]()
Ale pewnie wieczorkiem idziesz, to zdążysz ze wszystkim!![]()
Pyniusia chodzi w kółko-ma uraz neurologiczny po wypadku z wczesnego dzieciństwa,a dla rozrywki grzebie w miseczkach,robiąc hałas okrutny,sama jest głucha,więc jej to nie przeszkadza,ale w srodku nocy,na terakocie łomot robi straszny-biegnę,mało sobie nóg nie połamię,zeby sasiadów nie budziła!
No spadam,bo czas ucieka-impreza na 17-tą,a jeszcze muszę włosy ufarbować![]()
![]()
-czego nie znoszę!
OKI pisze:O rety, ja też nie znoszę farbowaniaZbieram się od 2 miesięcy, farba leży i czeka, a ja jakoś nie mam czasu
A odrosty już krzyczą z daleka
OKI pisze:Widzę, że tylko ja mam kulturalne koty, które hałasują, jak mnie nie ma![]()
Biedni sąsiedzi-emeryci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, PortaMrs, Silverblue i 60 gości