Szylkretki są piękne-76.Proszę o zamknęcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 20, 2010 8:34 Re: Szylkretki są piękne-76.

bozena640 pisze:Dzień dobry :D
Obrazek

Hej Bożenko z Gromadką! :D Sobótka!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 20, 2010 8:36 Re: Szylkretki są piękne-76.

kropkaXL pisze:Witam cieplutko!

Obrazek

Ja mam Vectrę -pakiet TV+net 2MB za 89 zł-jestem zadowolona,bo awarie nawet jeśli się zdarzają czasem,to sa usuwane szybciutko!

Cześć Słońce! O, a Ty dzisiaj chyba szlaś do pracy! 8)
To nie płacisz dużo. Jak za wszystko. A teraz netię za 29 można mieć. Qrka, a my tyle płacimy, i jeszcze nie za swoje. A przesyłowość kiepściuteńka.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 8:47 Re: Szylkretki są piękne-76.

Nie skarbie-w zeszłym tygodniu byłam w pracy w sobotę,dzisiaj szykuje sie do 50-tych urodzin kolegi-prezent juz kupiony,jeszcze tylko kwiaty dokupię-kupiłam Mu słuchawki CREATIVE,po konsultacji z Hanią-Jego żoną.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 20, 2010 9:12 Re: Szylkretki są piękne-76.

Dobry sobotni :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lut 20, 2010 9:27 Re: Szylkretki są piękne-76.

kropkaXL pisze:Nie skarbie-w zeszłym tygodniu byłam w pracy w sobotę,dzisiaj szykuje sie do 50-tych urodzin kolegi-prezent juz kupiony,jeszcze tylko kwiaty dokupię-kupiłam Mu słuchawki CREATIVE,po konsultacji z Hanią-Jego żoną.

A, czyli zaś imprezka! :ok: :ok: .
A tak jakoś pomyślałam, że do pracy idziesz, bo wcześnie byłaś. Ale fajnie jak wolne! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 9:28 Re: Szylkretki są piękne-76.

OKI pisze:Dobry sobotni :D

Doberek OKI! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 9:31 Re: Szylkretki są piękne-76.

kalair pisze:A tak jakoś pomyślałam, że do pracy idziesz, bo wcześnie byłaś. Ale fajnie jak wolne! :D

Wcześnie wstałam,bo mnie Pynia obudziła :evil: :evil: :evil: -łomotała miseczkami w kuchni od 4.30!
A przy okazji założyłam Zoe watek,bo potem pewnie znów Miau bedzie muliło,a ja czas mam dzisiaj ograniczony!-do ludzi sie muszę upodobnić :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lut 20, 2010 9:37 Re: Szylkretki są piękne-76.

kropkaXL pisze:
kalair pisze:A tak jakoś pomyślałam, że do pracy idziesz, bo wcześnie byłaś. Ale fajnie jak wolne! :D

Wcześnie wstałam,bo mnie Pynia obudziła :evil: :evil: :evil: -łomotała miseczkami w kuchni od 4.30!
A przy okazji założyłam Zoe watek,bo potem pewnie znów Miau bedzie muliło,a ja czas mam dzisiaj ograniczony!-do ludzi sie muszę upodobnić :twisted:

Ja zawsze o tej porze karmię koteczki! :mrgreen: Irisia skutecznie mnie budzi, Do skutku! :lol:
Kochana Pyniusia?! Dogadałyby się z Iriską! :lol: :lol:
Ale pewnie wieczorkiem idziesz, to zdążysz ze wszystkim! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 9:41 Re: Szylkretki są piękne-76.

kalair pisze:
kropkaXL pisze:

Ja zawsze o tej porze karmię koteczki! :mrgreen: Irisia skutecznie mnie budzi, Do skutku! :lol:

Pyniusia chodzi w kółko-ma uraz neurologiczny po wypadku z wczesnego dzieciństwa,a dla rozrywki grzebie w miseczkach,robiąc hałas okrutny,sama jest głucha,więc jej to nie przeszkadza,ale w srodku nocy,na terakocie łomot robi straszny-biegnę,mało sobie nóg nie połamię,zeby sasiadów nie budziła!
No spadam,bo czas ucieka-impreza na 17-tą,a jeszcze muszę włosy ufarbować :evil: :evil: :evil: -czego nie znoszę!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lut 20, 2010 9:54 Re: Szylkretki są piękne-76.

O rety, ja też nie znoszę farbowania :x Zbieram się od 2 miesięcy, farba leży i czeka, a ja jakoś nie mam czasu :roll: A odrosty już krzyczą z daleka :oops:

OKI

Post » Sob lut 20, 2010 9:56 Re: Szylkretki są piękne-76.

kropkaXL pisze:
kalair pisze:
kropkaXL pisze:Wcześnie wstałam,bo mnie Pynia obudziła :evil: :evil: :evil: -łomotała miseczkami w kuchni od 4.30!

Pyniusia chodzi w kółko-ma uraz neurologiczny po wypadku z wczesnego dzieciństwa,a dla rozrywki grzebie w miseczkach,robiąc hałas okrutny,sama jest głucha,więc jej to nie przeszkadza,ale w srodku nocy,na terakocie łomot robi straszny-biegnę,mało sobie nóg nie połamię,zeby sasiadów nie budziła!
No spadam,bo czas ucieka-impreza na 17-tą,a jeszcze muszę włosy ufarbować :evil: :evil: :evil: -czego nie znoszę!

Łączę się bólu! Nienawidzę farbowania włosów! :wink:
Pyniusia musi się też rozerwać, a że nie słyszy..Zresztą moje słyszą, co im w hałasdowaniu nic a nic nie przeszkadza. :mrgreen:
To do uslyszenia Kasiulku! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 9:58 Re: Szylkretki są piękne-76.

OKI pisze:O rety, ja też nie znoszę farbowania :x Zbieram się od 2 miesięcy, farba leży i czeka, a ja jakoś nie mam czasu :roll: A odrosty już krzyczą z daleka :oops:

OKI, Ty też!? :D :lol: :lol: Jak się cieszę, że nie jestem sama! Nie znoszę, jestem chora, jak się mam do tego zabrać. Jak już muszę-to na ostatnią chwilę to robię.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 9:58 Re: Szylkretki są piękne-76.

Widzę, że tylko ja mam kulturalne koty, które hałasują, jak mnie nie ma :twisted:
Biedni sąsiedzi-emeryci :roll:

OKI

Post » Sob lut 20, 2010 10:02 Re: Szylkretki są piękne-76.

8) 8)
Ostatnio edytowano Sob lut 20, 2010 10:19 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 20, 2010 10:03 Re: Szylkretki są piękne-76.

OKI pisze:Widzę, że tylko ja mam kulturalne koty, które hałasują, jak mnie nie ma :twisted:
Biedni sąsiedzi-emeryci :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: Ciebie oszczędzają. A moje chcą mnie wpędzić do grobu. I ktoś powiedział, że koteczki USPOKAJAJĄ! :twisted: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]