Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:Koty poszalały z tunelem, i poszły spać. Nie mam aparatu, bo siostra zabrała jadąc do znajomych.
Jutro jak wróci to może uda się coś upolować![]()
Tyzmuś nie wiem, czasami przechodzi samą siebie z tuleniem się, ocieraniem
, śpiewów jeszcze nie było
Tyzma pisze:Agata&Alex pisze:Koty poszalały z tunelem, i poszły spać. Nie mam aparatu, bo siostra zabrała jadąc do znajomych.
Jutro jak wróci to może uda się coś upolować![]()
Tyzmuś nie wiem, czasami przechodzi samą siebie z tuleniem się, ocieraniem
, śpiewów jeszcze nie było
ja długo nie wiedziałam, ze Dusia ma rujkę, zanim sie domyśliłam to juz był ciąg pięciu rujek po kolei
Tyzma pisze:Nom rzadko ale zdarza się, ze rujki niezaspokojone (znaczy wiesz kocie dzieci i takie tam sprawy) mogą następować w tak krótkich odstępach czasu, ze nei widać wcale, że się kończą. Musiałam podać środek na wyciszenie bo nie mogłam ciachnąć jej
Agata&Alex pisze:Tyzma pisze:Nom rzadko ale zdarza się, ze rujki niezaspokojone (znaczy wiesz kocie dzieci i takie tam sprawy) mogą następować w tak krótkich odstępach czasu, ze nei widać wcale, że się kończą. Musiałam podać środek na wyciszenie bo nie mogłam ciachnąć jej
a jak w końcu zauważyłaś, co się dzieję z kotkąPodpytuje, bo muszę być przygotowana na każdą ewentualność
kinga w. pisze:Oj, Agatko, zaczyna się! Masz nastolatkę w wersji hormonalnej.
Tyzma pisze:ja nie dzwonię, bo wolę przedstawić to wizualnie - czasem musze sobie rękoma pomóc i miną, czasem podyszeć - no jak kot.
Agata&Alex pisze:Tyzma pisze:ja nie dzwonię, bo wolę przedstawić to wizualnie - czasem musze sobie rękoma pomóc i miną, czasem podyszeć - no jak kot.
to niezły muszą mieć z Ciebie tam ubaw![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter i 31 gości