Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:Czy jest ktos na sobote chetny do sprzatania?
Bo ja mowilam, ze moge wpasc na godzinke czy dwie.
Ale sama przez godzinke nic nie zrobie szczegolnego.
Leone pisze:A dzisiaj trzeba robić coś specjalnego na Kocimskiej? Tzn. jakiś zastrzyk etc?
Tweety, dzwoniłaś do tych z Pużaka?
Tweety pisze:za pół godziny ma być wynik sekcji Baloo ...
Tweety pisze:Zdaje się, że mam za mało tymczasów więc dołączył Gaspar vel Marian, jutro zafundujemy mu ciachnięcie, podobnie jak Lusi i po ciachnięciu może ktoś by przejął ode mnie mega-miziaka?, bo już Kikur stoi w kolejce do przeprowadzki do mnie
karaluch pisze:Tweety, masz jakieś wieści od domu Miszy? Męczy mnie wizja białego futerka zaszytego gdzieś pod łóżkiem ...
Marian jest po urazie, tak? czy on wymaga jakiegoś leczenia? Miał o ile wiem wysoki mocznik, jakaś dieta lub tp ...Mam sporo nerkowych chrupek w czterech bodaj rodzajach po moim ostatnim nerkowcu ... Jak on z innymi kotami?
Tak tylko pytam, bo o zdrowego to bym nie pytałaRozumiesz, prawda?
karaluch pisze:Psa na stanie nie posiadam, jeśli nie żywi podobnych uczuć do żółwito w razie czego, jakbyś miała z Marianem problem to ja mogę ... On ten mocznik zbił tylko dietą?
Coś ten FIP nam ostatnio koty zabiera, szlag by to .. Koteczka u Marka (zapomniałam imienia), mój Jerry, Agatka u Cammi, teraz Baloo ... Smutno [`]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 376 gości