» Czw lut 18, 2010 18:23
Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..
Tak , kociamyszo dostałam już e-maila od osoby z Krakowa w sprawie ewentualnej adopcji kotka. Odpisałam także i poprosiłam o wejście na wątek KAN i ewentualnie sreberek. Inki trzeba chyba będzie długo pilnować aby się przyzwyczaiła i nie uciekła.
Uzupełnienie o kotkach.
1. Misia - wysterylizowana , zaszczepiona . Kotka lubiąca wychodzenie na dwór . Drze się
tak bardzo przy drzwiach ,że nie sposób jej nie wypuścić. Przychodzi jednak na
zawołanie.
2. Malwinka - będzie w przyszłym tygodniu sterylizowana , zaszczepiona. Jest bojaźliwa ,
jednak nie ugryzie , nie drapie , nie syczy.
3. Kuki - wykastrowany , zaszczepiony . Bardzo przyjemny i kochany kociak . Lubi inne koty
nie konfliktowy , wręcz przyjazny , barankuje główką.
4. Lolek - kastrowany , zaszczepiony. W tej chwili ma kłopoty z jamą ustną. Otrzymuje leki ,
ale są trudności w ich podawaniu , bo jest bardzo bojaźliwy , tak jak kiedyś Smolik.
5. Tola - wysterylizowana , zaszczepiona. Zmieniła się bardzo. Kiedyś bojaźliwa tak samo jak
jej brat Lolek . Dzisiaj jest to zmiana na duży plus.
6. Majka - wysterylizowana , zaszczepiona. Jest to bardzo spokojna i miła kotka . Lubi
być głaskana , i przewraca się wtedy na plecki , aby ją miziać.
7. Lenka - wysterylizowana i zaszczepiona. Z bardzo bojaźliwej kotki zmienia się coraz
bardziej na plus. Nie gryzie , nie syczy .
8. Perełka - wysterylizowana , zaszczepiona. Jest pogodną i miłą dla ludzi kotką. Grzeczna.
9. Kora - wysterylizowana , zaszczepiona. Bardzo miła, spokojna i czuła dla opiekuna.
10. Klara - wysterylizowana , zaszczepiona. Również miła i spokojna .
11. Bambo - wykastrowany , zaszczepiony. Bardzo kochany wielkolud . Lubi wychodzić i
długo przebywać na wybiegu. Jednak bardzo posłuszny kiedy go wołam.
12. Inka - wysterylizowana , zaszczepiona. Bojaźliwa , ale nie groźna . Za bardzo spokojna,
wyciszona.
13.Biedronka - wysterylizowana , zaszczepiona . Nie ma tak bardzo milusińskiej kotki w KAN
jak ona.
14. Zuzia - wysterylizowana , zaszczepiona. W poniedziałek lub wtorek kolejny zabieg
usunięcia przepukliny. Cudowny charakter , miła , spokojna i czuła.
15. Ramzes - zaszczepiony , jeszcze nie kastrowany. Okrutnie rozbrykany , rozrusza nawet
staruszki. Z dzikuska zmienił się w miłego kociaka.
16. Pusia - wysterylizowana , zaszczepiona. Jest to bardzo cicha i spokojna kluseczka ,
która bardzo pragnie spokoju .
17. Tofik - zaszczepiony . Pod koniec przyszłego tygodnia kastracja. Kochany , spokojny.
18. Neska - zaszczepiona , pod koniec tygodnia sterylizacja.
19. Kubuś - zaszczepiony.
20. Miluś - 4-5 mieś., nie ma jeszcze wątku / zdjęcie u Hanulki/
Są jeszcze 3 nowe kilkumiesięczne chore dziewczynki / srebrno- biała , trikolorka i bura z
miodowymi odcieniami. Zdjęcia ma Hanulka.