Agn, moze przyslac Ci ze dwie flachy Febreze?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:kristinbb pisze:Bycie prekursorem nie jest łatwe.
![]()
Dzięki, Krysiu.![]()
Tak w ramach 'łatwe - niełatwe'.
Wczoraj, kiedy Aśka po mnie przyjechała, najpierw wnosiłyśmy zapas wiórów do piwnicy. Niestety, pora była taka, że natknięcie się na sąsiadów nie było do uniknięcia. I najpierw dostałam z buta: "Pani lepiej wywietrzy, bo jak to koty znoszą." Nie byłam kompletnie w nastroju, do dyskusji, zresztą, pewnie bym się i tak nie odezwała. Ale ubodło mnie to szczególnie w tamtym momencie, bo akurat czekała mnie ciężka wyprawa z Re'tu i Boguszem.
Za to, kiedy schodziłam już z kotami w kontenerku do samochodu, spotkałam sąsiada, który mieszka z rodziną zaraz pode mną. Miło powiedział 'dzień dobry', uśmiechnął się, zajrzał w kontenerek i mówi: "Wszystkiego dobrego, pani chyba nie muszę przypominać jaki dziś dzień."![]()
Nie powiem, żebym się nie wzruszyła.
SecretFire pisze:A mi za mocno smierdzi jak ona gotuje i co ona na to? Mam wywietrzyc. Sa ludzie i ludziska...
Agn pisze:SecretFire pisze:A mi za mocno smierdzi jak ona gotuje i co ona na to? Mam wywietrzyc. Sa ludzie i ludziska...
Witam siostrę w bólu.![]()
Boh, jak ja nie znoszę, kiedy sąsiedzi gotują żurek.Wychodzę wtedy z domu na głębokim wdechu, żeby tego nie wąchać...
Agn pisze:Boh, jak ja nie znoszę, kiedy sąsiedzi gotują żurek.Wychodzę wtedy z domu na głębokim wdechu, żeby tego nie wąchać...
Zofia&Sasza pisze:Nie lubisz żurku?Czy kiepski gotują?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 205 gości