Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 17, 2010 13:37 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Tweety pisze:
pucio79 pisze:Coś nowego u kochanego rudaska?

nie mam dobrych wieści jeżeli chodzi o stan Miko. Mimo rehabilitacji Miko znowu się zatrzymał. Będzie nadal poddawany ćwiczeniom i to już doktor bierze na siebie, prosił tylko o finansowanie zakupu karmy, a Miko zostanie w lecznicy do momentu znalezienia domu, tak postanowili pracownicy, bo Miko skradł im serce wszystkim. Będą tego domu szukać, my też się tym zajmijmy. Miko dostanie też na próbę wózeczek, zobaczymy czy przypadnie mu do gustu. Straszny z niego struś pędziwiatr, wszędzie go pełno i szoruje tą dupinką po wszystkim a tu łatwo o obtarcia. Miałam nadzieję, że jednak coś będzie z tego jego chodzenia. Doktor nie mówi , że na 100% to już koniec postępów ale na razie jest jak jest

Nie poddawaj się Mikusiu :(
Najlepszego koteczku w dniu twojego święta :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tweety jaką karmę dostaje Miko?

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw lut 18, 2010 12:43 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Mikusiu, walcz i pracuj!
ObrazekObrazekObrazek

patinette78

Od: Śro gru 16, 2009 10:52

Post » Czw lut 18, 2010 14:57 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

pucio79 pisze:
Tweety pisze:

nie mam dobrych wieści jeżeli chodzi o stan Miko. Mimo rehabilitacji Miko znowu się zatrzymał. Będzie nadal poddawany ćwiczeniom i to już doktor bierze na siebie, prosił tylko o finansowanie zakupu karmy, a Miko zostanie w lecznicy do momentu znalezienia domu, tak postanowili pracownicy, bo Miko skradł im serce wszystkim. Będą tego domu szukać, my też się tym zajmijmy. Miko dostanie też na próbę wózeczek, zobaczymy czy przypadnie mu do gustu. Straszny z niego struś pędziwiatr, wszędzie go pełno i szoruje tą dupinką po wszystkim a tu łatwo o obtarcia. Miałam nadzieję, że jednak coś będzie z tego jego chodzenia. Doktor nie mówi , że na 100% to już koniec postępów ale na razie jest jak jest

Nie poddawaj się Mikusiu :(
Najlepszego koteczku w dniu twojego święta :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tweety jaką karmę dostaje Miko?

zapytam czy je jedną czy różne

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lut 18, 2010 15:22 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Tweety dostałam już pw od dagmary :)
W weekend wybiorę się do Mikusia z rarytasami i zabawkami, wezmę aparat może jakieś fotki uda mi się zrobić :)

pucio79

Post » Czw lut 18, 2010 16:12 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

pucio79 pisze:Tweety dostałam już pw od dagmary :)
W weekend wybiorę się do Mikusia z rarytasami i zabawkami, wezmę aparat może jakieś fotki uda mi się zrobić :)

super, bardzo dziękuję :1luvu: może chłopak pokaże jakąś nową sztuczkę. Tak bym chciała aby chodził chociaż troszkę, on jest taki pełen życia, radości ... Tak mu spier ...ła baba życie :evil:

Tweety

Post » Czw lut 18, 2010 16:27 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Tweety pisze:
pucio79 pisze:Tweety dostałam już pw od dagmary :)

super, bardzo dziękuję :1luvu: może chłopak pokaże jakąś nową sztuczkę. Tak bym chciała aby chodził chociaż troszkę, on jest taki pełen życia, radości ... Tak mu spier ...ła baba życie :evil:

cała przyjemność po mojej stronie :)
cieszę się ogromnie, że będę mogła poznać Mikusia i liczę po cichu na miziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Post » Czw lut 18, 2010 20:53 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Wieczorne miźnięcie dla dzielnego rudzielca :ok:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pt lut 19, 2010 13:38 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

moja mama była dziś u Miko ale bez aparatu. Zaniosła kilka tacek jedzenia dla juniorów i sporo zabawek - futrzane myszki, filcowe kulki z ogonkami.
Bawiła się z Miko prawie godzinę na kanapie w poczekalni - Miko szaleje, energii w nim tyle co w 4 kotach, interesuje go wszystko i wszyscy. Zabawki, plamka na kanapie, pies w poczekalni wszystko!
Waży już 3 kilogramy.
Jest świetny, wesoły.
Kotek specjalnej troski - bo sikanie...i nóżki...ale kotek WIELKIEGO serca i naprawdę skarb.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lut 19, 2010 14:33 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Jutro będę u Mikusia :D
Aparat przygotowany, zakupy zrobione :ok:

pucio79

Post » Pt lut 19, 2010 14:35 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Będzie dobrze :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt lut 19, 2010 14:40 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

bardzo dziękuję wizytującym u Miko :1luvu: . Zazdroszczę, że ja nie mam tego teraz jak zrobić

Tweety

Post » Pt lut 19, 2010 14:49 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Etiopia pisze:
Tweety pisze:

To jeszcze nie koniec świata.

może chłopak chce ciut odsapnąć zregeneruje siły i powalczy o jeszcze.

Miko jesteś cudnym kotem. Oby tak dalej

A nawet jeśli nie będzie dalszych postępów to być może wózeczek go uszczęsliwi i będzie brykał aż miło.Dziewczyny nie poddawać się, ta energia Mikusia powinna udzielić się i wam.Czyż jest cos lepszego niż świadomość że kocurek chce żyć,a żyje dzięki wam, che się bawić,to też wasza zasługa,kalectwo mu nie przeszkadza dzięki waszemu a także lekarza wysiłkowi.Nie wymagajmy od niego zbyt wiele.Najbardziej cieszą te małe rzeczy,małe kroczki,małe postępy.I te oczy szczęśliwe,pełne wdzięczności,radosny pychol który aż się chce całować,kocie mruczanki gdy Mikuś jest zadowolony.Niby tak niewiele a tak dużo.
Życie lubi płatać figle, kto wie co się może jeszcze zdarzyć. Najważniejsze że jest ktoś a własciwie wielu którzy pokochali dzielnego Miko,chociaż się nie znają,nigdy nie widzieli to zjednoczyli aby mu pomóc. :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt lut 19, 2010 22:22 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

A nawet jeśli nie będzie dalszych postępów to być może wózeczek go uszczęsliwi i będzie brykał aż miło.Dziewczyny nie poddawać się, ta energia Mikusia powinna udzielić się i wam.Czyż jest cos lepszego niż świadomość że kocurek chce żyć,a żyje dzięki wam, che się bawić,to też wasza zasługa,kalectwo mu nie przeszkadza dzięki waszemu a także lekarza wysiłkowi.Nie wymagajmy od niego zbyt wiele.Najbardziej cieszą te małe rzeczy,małe kroczki,małe postępy.I te oczy szczęśliwe,pełne wdzięczności,radosny pychol który aż się chce całować,kocie mruczanki gdy Mikuś jest zadowolony.Niby tak niewiele a tak dużo.
Życie lubi płatać figle, kto wie co się może jeszcze zdarzyć. Najważniejsze że jest ktoś a własciwie wielu którzy pokochali dzielnego Miko,chociaż się nie znają,nigdy nie widzieli to zjednoczyli aby mu pomóc. :D

Święte słowa!!
I tak kocina dużo z siebie dał... Dzielny jest jak mało kto :D
pozdrawiam was serdecznie i wieeeeeeelkie :ok: za dzielnego Rudaska
we are what we do
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

dori2003

Od: Nie sty 24, 2010 11:03

Post » Sob lut 20, 2010 14:52 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Jestem już po odwiedzinach u Mikusia :D Miko to prawdziwy wulkan energii i zrobić mu zdjęcie jest naprawdę ciężko ale udało się :) Nowe zabawki się spodobały, pograliśmy sobie piłeczką, wymęczył myszkę, a i moje palce też smakowały. Toaleta również była, a co :mrgreen: Miko powoli przybiera na wadze i wkrótce chyba straci pompony. Karmę kupiłam u weta więc na trochę starczy. Oczywiście umówiliśmy się z Mikusiem na kolejne spotkanie w przyszłym tygodniu. Jest naprawdę pięknym kotem i trudno się w nim nie zakochać :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miziaki oczywiście też były :1luvu:
Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Miłego oglądania :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

pucio79

Post » Sob lut 20, 2010 14:54 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

jest fantastyczny, pamiętam go z okolic świąt - sporo urósł!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]