Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Owocokory mogą do mnie przecież wrócić!
lutra pisze:Wiem, że o tym już było, ale GASPAR zwany przez dr Adamską, Motykę i Miśkowicza - MArianem może już zostać odebrany, wszystko z nim ok. On nie jest szczepiony, nie może trafić na kocimską, potrzeny bardzo DT dla niego. W krakvecie siedzi niepotrzebnie i nabija rachunki, czy ktoś może?
Akimo, ja myślę, że jeśli nikt stosowniejszy się nie znajdzie, to mogę zastąpić Cię w audycji w sobotę 27 lutego, ale może ktoś by mógł konkretniejszy i zorganizowany lepiej.
Jutrzejsza łapanka o której? Ja bym chciała ok. 17. i jaki jest plan?
Tweety pisze:w kotowozie są puszki od katgral dla połowy Miasta Królewskiego Krakowa.
Akima, dr Komenda wie o piątku, mówił, że zabieg o 19-stej
kosma_shiva pisze:Aga,
a czy "dostawe" mozna odbierac tylko z kotowozu, czy jest moze mozliwe dostarczenie owej na Kocimska?
Katgral, nie dostalam zadnej informacji o tym na jakie konto mam wplacic pieniazki.
Aha, ja bym ci zaplacila za to, zebys mi nagrala audycje na plytke.
Akima pisze:Prośbę i pytanko mam. W poniedziałek mam rozmowę o pracę. Po polsku, po niemiecku i niestety po angielsku. Czy ktoś z was dysponuje matariałami dla idiotów, którzy musza sobie przypomniec podstawy z angielskiego? Testy zdam, ale chodzi mi o przygotowanie na krótką rozmowPodstaowe rzeczy. powiedz coś o sobie, dlaczego zmieniasz pracę. ble ble. Pomóżcie koleżance, to może bedziemy taniej tankować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 122 gości