Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marija pisze:To ja szepnę o Tymku św Franciszkowi![]()
Teraz to już musi być tylko dobrze...
ellza1 pisze:ja ryczałam wczoraj . będzie dobrze Tymku
Agness78 pisze:Kruszyna pisze::ok:![]()
Mocne kciuki za kotka
![]()
![]()
![]()
A pomysł z dyplomami dla tych dzieci, które dodatkowo byłyby wysłane do szkoły to GENIALNY pomysł
Tymku, dzisiaj Dzień Kota, nie poddawaj się![]()
![]()
![]()
![]()
tak mnie teraz naszło, że trzeba sprawdzić czy te dzieciaki faktycznie pomogły z dobrego serca
Aż nawet wstyd się przyznać ale przeszło mi przez myśl, że one może wiedzą kto to zrobił.... a co gorsze, że mogły w tym uczestniczyć
.... To by było straszne
gdyby nagrodzić oprawcę
Mam nadzieję że Pani Lila zna na tyle te dzieci że będzie miała pewność że jednak to dobre dzieciaki, które zasługują na pochawałę i nagrodę za ich serduszka
Cindy pisze:Szok pomalu mija i zaczynam LOGICZNIE MYMSLEC!
Uwazam, ze sprawcami moga byc tylko dzieci w wieku 12-15 lat! Przeciez Tymek sam nie otworzyl pyszczka - napewno sie bronil - musialo ich byc co najmniej dwoch jesli nie wiecej.Jakos trudno mi sobie wyoberazic, zeby zrobilo to 2 doroslych mezczyzn! DLATEGO PROSZE DZIEWCZYNYA Z WROCLAWIA O ROZWIESZENIE KARTEK w ktorych prosi sie O WSKAZANIE SPRAWCY W ZAMIAN ZA NAGRODE PIENIEZNA - TO POSKUTKUJE - Ktos z dzieci sie skusi i zacznie mowic. One wiedza, kto to zrobil i byl to jeden z nich. NIEI CZEKAJCIE I NIE NANGRADZAJCIE ICH - BO PRZYNIOSA WAM NASTEPNENGO KOTKA I BEDAS OCZEKIWAC NAGRODY - BLAGAM WAS - ZACZNIJCIE LOGICZNIE MYMSLEC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości