Tymek....... już nie czuje bólu.............................

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 17, 2010 23:52 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

ja ryczałam wczoraj . będzie dobrze Tymku :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro lut 17, 2010 23:55 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Tymuś, wszyscy są z Tobą całym sercem !! Trzymaj się Futrzaku !! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Śro lut 17, 2010 23:58 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Chciałabym móc jutro rano zobaczyć dobre wieści.

Tymku- trzymaj się! Walcz - zrób tyle ile możesz, a kochane dziewczyny i wet i pani Lila Ci pomogą. Tylko się nie poddawaj.
Już nikt nie pozwoli Cię skrzywdzić, tylko zdrowiej dzielny chłopaku!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw lut 18, 2010 0:08 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

gdzie jest banerek ? Tymek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw lut 18, 2010 0:17 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

wrzuciłam nowy bazarek...

Mam nadzieję, że choć w małym stopniu pomogę...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=107888
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Czw lut 18, 2010 0:33 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

marija pisze:To ja szepnę o Tymku św Franciszkowi :D

Teraz to już musi być tylko dobrze...

ja też...
biedactwo kochane...
Obrazek
Obrazek

alinka6

Od: Czw lip 09, 2009 21:50

Post » Czw lut 18, 2010 0:38 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Boże! Widzisz, a nie grzmisz..

To jest nienormlanie co sie dzieje na tym świecie!
Jak byłam dzieckiem to mi do głowy nie przyszlo zrobic krzywde chocby pająkowi!

jesli ktos moze wrzucic mi na pw linki do tych wszystkich bazarkow...

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Czw lut 18, 2010 0:46 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

ellza1 pisze:ja ryczałam wczoraj . będzie dobrze Tymku :ok:

Ellza1
jutro, przepraszam to już dzisiaj rano :) powiadomię dolnośląską policję - niech szukają sprawców, danych jest sporo, jak przycisną - dotrą na pewno.

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Czw lut 18, 2010 1:03 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

:crying: :crying: :crying: NO NIE TO JEST PO PROSTU JAKIŚ KOSZMAR?? CO SIĘ DZIEJE NA TYM ŚWIECIE?? TYMKU PROSZĘ NIE PODDAWAJ SIĘ KOCIACZKU :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw lut 18, 2010 6:46 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

:cry:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Czw lut 18, 2010 6:54 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Agness78 pisze:
Kruszyna pisze::ok: :ok: :ok: Mocne kciuki za kotka :ok: :ok: :ok:

A pomysł z dyplomami dla tych dzieci, które dodatkowo byłyby wysłane do szkoły to GENIALNY pomysł :)

Tymku, dzisiaj Dzień Kota, nie poddawaj się :ok: :ok: :ok:

:oops: :oops: :oops: tak mnie teraz naszło, że trzeba sprawdzić czy te dzieciaki faktycznie pomogły z dobrego serca :oops: Aż nawet wstyd się przyznać ale przeszło mi przez myśl, że one może wiedzą kto to zrobił.... a co gorsze, że mogły w tym uczestniczyć :( .... To by było straszne :!: gdyby nagrodzić oprawcę :evil: Mam nadzieję że Pani Lila zna na tyle te dzieci że będzie miała pewność że jednak to dobre dzieciaki, które zasługują na pochawałę i nagrodę za ich serduszka :ok:

To bardzo dobry pomysł. Mnie równiez interesują szczegóły całej akcji. Byc może zawodowa ciekawość, byc może coś więcej.

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Czw lut 18, 2010 7:19 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Szok pomalu mija i zaczynam LOGICZNIE MYMSLEC!
Uwazam, ze sprawcami moga byc tylko dzieci w wieku 12-15 lat! Przeciez Tymek sam nie otworzyl pyszczka - napewno sie bronil - musialo ich byc co najmniej dwoch jesli nie wiecej.Jakos trudno mi sobie wyoberazic, zeby zrobilo to 2 doroslych mezczyzn! DLATEGO PROSZE DZIEWCZYNYA Z WROCLAWIA O ROZWIESZENIE KARTEK w ktorych prosi sie O WSKAZANIE SPRAWCY W ZAMIAN ZA NAGRODE PIENIEZNA - TO POSKUTKUJE - Ktos z dzieci sie skusi i zacznie mowic. One wiedza, kto to zrobil i byl to jeden z nich. NIEI CZEKAJCIE I NIE NANGRADZAJCIE ICH - BO PRZYNIOSA WAM NASTEPNENGO KOTKA I BEDAS OCZEKIWAC NAGRODY - BLAGAM WAS - ZACZNIJCIE LOGICZNIE MYMSLEC

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw lut 18, 2010 7:37 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Tymuś co u Ciebie Słoneczko? Postaram się zajrzeć w ciągu dnia. Proszę o dobre wiadomości ....
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw lut 18, 2010 7:55 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Jessi prosimy o wieści DOBRE :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw lut 18, 2010 7:59 Re: żywcem pochowany Tymek, ma już schronienie i opiekę w dt!

Cindy pisze:Szok pomalu mija i zaczynam LOGICZNIE MYMSLEC!
Uwazam, ze sprawcami moga byc tylko dzieci w wieku 12-15 lat! Przeciez Tymek sam nie otworzyl pyszczka - napewno sie bronil - musialo ich byc co najmniej dwoch jesli nie wiecej.Jakos trudno mi sobie wyoberazic, zeby zrobilo to 2 doroslych mezczyzn! DLATEGO PROSZE DZIEWCZYNYA Z WROCLAWIA O ROZWIESZENIE KARTEK w ktorych prosi sie O WSKAZANIE SPRAWCY W ZAMIAN ZA NAGRODE PIENIEZNA - TO POSKUTKUJE - Ktos z dzieci sie skusi i zacznie mowic. One wiedza, kto to zrobil i byl to jeden z nich. NIEI CZEKAJCIE I NIE NANGRADZAJCIE ICH - BO PRZYNIOSA WAM NASTEPNENGO KOTKA I BEDAS OCZEKIWAC NAGRODY - BLAGAM WAS - ZACZNIJCIE LOGICZNIE MYMSLEC

Jakoś podobnie mi się pomyślało..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia][następna]