Fiodor

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiara pisze:O Formica wraca do formy na miau po 22
halbina pisze:Fiodor dostał dziś cykloferon.
halbina pisze:Mała1 pisze:dzis był meczacy dzien
wiesci sa i dobre i złe
jak zwykle
Rano razem z mamają4(tenks) zawioałysmy dwie małe gliwickie do domku w Jaworznie
ale maja fajny dom, mowie Wam![]()
wielka radość, bo myslałam,ze te panny całe swoje zycie spedza w schronisku, albo trafia w koncu gdzies do jakiejs stajni, jak juz dokumentnie zdziczeją
a tu taki dom![]()
kilka bylejakich fotekz domu
domek kiedys wysle lepsze![]()
![]()
![]()
no a potem byłam z Bagirką na testach, wyszły ujemne, jest juz zaczipowana, zaszczepiona na wscieklizne, ma paszport, jest wiec europejka pełna gębą
Tylko nie mamy dla nierj tymczasu,zeby przeczekała czas poszczepienny.
Jej przyszła Pani, to Polka, ktora mieszka w Niemczech, sama po nia przyjedzie pociagiem, meiluje z nia juz od jakiegos czasu.
Wypatrzyła ja dzieki allegru Korciaczek oczywiscie.
Ma juz jednego kota.
Moze ktos.....
no i tyle by było dobrych wiesci
teraz złe
nie wiem czy czytaliscie juz ,że Fiodorek z tymczasu u halbiny biega na teczowych łakach
![]()
Spij sliczny kocurku, strasznie to niespraweidliwe![]()
do schroniska wróciła Jolka-taka młoda bura kicia po zmarłym
Nie chciała sie zaklimatyzowac, bała sie, siedziała za kanapą![]()
nie zdazyłam juz dzis zawiesc Lessi do nowego domu![]()
Juz pewnie doiczytaliscie,ze ta cała grupa 28 okazuje sie kotów trafia do schroniska, pierwsze juz dzis.
trzeba im uszykowac pierwsza kociarnie.
Dzis na druga poszła juz Margaretka i Dago
a jutro trzeba tam Halszke, Fige i Bagire przeniesc![]()
Mysle,ze klatka od Farinelliego tez moze byc potrzebna-a tego sie bardzo boje, to max zdeklarowany wieeelki jedynak![]()
Bardzo bedziemy potrzebowac pomocy w szukaniu im domówhalbina pisze:Dziś w nocy choroba zabrała Fiodorka... miał już domek, a pobiegł za TM... jakie to wszystko niesprawiedliwe...![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=1&t=105932&p=5653346#p5653346
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Sillka i 1516 gości