Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze::(
Iza Tymka.
Nataszko, mam Twój nr konta, czy mogę tam zrobić przelew?
Bazyliszkowa pisze:Bardzo się martwię
Kruszyna pisze::ok:![]()
Mocne kciuki za kotka
![]()
![]()
![]()
A pomysł z dyplomami dla tych dzieci, które dodatkowo byłyby wysłane do szkoły to GENIALNY pomysł
Tymku, dzisiaj Dzień Kota, nie poddawaj się![]()
![]()
jessi74 pisze:trzymajcie mocno kciukimódlcie sie, czy jak tam kto woli........ może nasze gorące mysli mu pomogą........
jeśli chodzi o stan zdrowia to nie ma poprawyjest lekki spadek temperatury
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dostał podskórnie witaminy, aminokwasy, ciepłą kroplówkę, zmieniony został antybiotyk na taki który mniej niszczy nerki, nie ma oznak niewydolności wątroby, w pyszczku minimalna, ale zawsze- poprawa, tylko ta tempretura
![]()
![]()
przed chwilą go nakarmiłam convalescence, wypił sporo ....... teraz podstawa to żeby go karmić i nawadniać......
Tymku......... nie poddawaj się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:trzymajcie mocno kciukimódlcie sie, czy jak tam kto woli........ może nasze gorące mysli mu pomogą........
jeśli chodzi o stan zdrowia to nie ma poprawyjest lekki spadek temperatury
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dostał podskórnie witaminy, aminokwasy, ciepłą kroplówkę, zmieniony został antybiotyk na taki który mniej niszczy nerki, nie ma oznak niewydolności wątroby, w pyszczku minimalna, ale zawsze- poprawa, tylko ta tempretura
![]()
![]()
przed chwilą go nakarmiłam convalescence, wypił sporo ....... teraz podstawa to żeby go karmić i nawadniać......
Tymku......... nie poddawaj się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agness78 pisze:Kruszyna pisze::ok:![]()
Mocne kciuki za kotka
![]()
![]()
![]()
A pomysł z dyplomami dla tych dzieci, które dodatkowo byłyby wysłane do szkoły to GENIALNY pomysł
![]()
![]()
![]()
tak mnie teraz naszło, że trzeba sprawdzić czy te dzieciaki faktycznie pomogły z dobrego serca
Aż nawet wstyd się przyznać ale przeszło mi przez myśl, że one może wiedzą kto to zrobił.... a co gorsze, że mogły w tym uczestniczyć
.... To by było straszne
gdyby nagrodzić oprawcę
Mam nadzieję że Pani Lila zna na tyle te dzieci że będzie miała pewność że jednak to dobre dzieciaki, które zasługują na pochawałę i nagrodę za ich serduszka
Agness78 pisze:Kruszyna pisze::ok:![]()
Mocne kciuki za kotka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak mnie teraz naszło, że trzeba sprawdzić czy te dzieciaki faktycznie pomogły z dobrego serca
Aż nawet wstyd się przyznać ale przeszło mi przez myśl, że one może wiedzą kto to zrobił.... a co gorsze, że mogły w tym uczestniczyć
.... To by było straszne
gdyby nagrodzić oprawcę
Mam nadzieję że Pani Lila zna na tyle te dzieci że będzie miała pewność że jednak to dobre dzieciaki, które zasługują na pochawałę i nagrodę za ich serduszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, borysku i 33 gości