Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Agnes, a metoda "a teraz tableteczkę za zdrowie mamusi" nie skutkowała![]()
malgosiab pisze:Ja tak mówię, ale do psychiatryka się jeszcze nie wybieram, a co do kagańca to i może dobry pomysł. Przy okazji mace jakiś sposób na piękne dzikie koty.
malgosiab pisze: a co do kagańca to i może dobry pomysł. Przy okazji mace jakiś sposób na piękne dzikie koty.
piotr568 pisze:Chyba Kasia nie pisała nic na ten temat, Gizmolotowi w niedzielę odpadł ogon![]()
![]()
Ci którzy go widzieli może pamiętają że miał taki dziwny koniuszek ogona, okazało się że był to martwy kawałek, pewnie po jakimś przytrzaśnięciu, wyglądało to jak bazia wielkanocna. No i właśnie wzięło i odpadło. Żywy koniec ogona jest ładnie zasklepiony, troszkę łysy, ale mam nadzieję że zarośnie
Agneska pisze:malgosiab pisze:Ja tak mówię, ale do psychiatryka się jeszcze nie wybieram, a co do kagańca to i może dobry pomysł. Przy okazji mace jakiś sposób na piękne dzikie koty.
Małgosiu, ale Ty masz ludzkie dzieci, to usprawiedliwiony proceder jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości