AccuSync pisze:podpisał się Gracjan
Prosze jeszcze raz uwaznie przeczytac tego maila

AccuSync pisze:podpisał się Gracjan
AccuSync pisze:Nikt nie neguje Państwa prawa do wyboru najlepszego opiekuna ale jeżeli ktoś się z wami kontaktuje to należy grzecznie podziękować i ewentualnie wskazać inne możliwości a nie informować o tym przez publiczne forum i obrażać ludzi, którzy chcą pomóc tekstami "To nie tylko zły dom dla Kikura. To także zły dom dla któregokolwiek kota." Ja wysłałam maila z zapytaniem i otrzymałam konkretną odpowiedź, że ten kot będzie odpowiedni. Nigdzie nie pisałam, że to musi być ten konkretny zwierzak i nigdy się nie upierałam, że nie wezmę innego. Tak się zwyczajnie nie robi.
AccuSync pisze:Oto mail, który do Państwa wysłałam:
Witam,
poszukuję kota do domku jednorodzinnego. Mieszkanie jest na parterze, dom z
ogrodem. W domu jest małe dziecko (na pierwszym piętrze więc kot nie będzie miał
z nim częstego kontaktu - przynajmniej dopóki bratanica nie podrośnie. W
przyszłości planujemy zakup psa. Kot może być do "podleczenia". Bardzo proszę o
kontakt.
pozdrawiam
i odpowiedź
Witam,
Kikur idealnym kandydatem jest bo jest mega miziakiem. W dodatku zabrany z domu,
w którym jest 5 psówJeśli jest Pani zainteresowana kociakiem, zapraszam do
poznani go osobiście![]()
Pozdrawiam
miszelina pisze:Kikur się przypomina, że domu nadal szuka (niewychodzącego)!
Wątek ten służy poszukiwaniu domu dla kota, a nie dyskusji, dlaczego ten konkretny dom okazał się nieodpowiedni i kto jest temu winny
Akima pisze:miszelina pisze:Kikur się przypomina, że domu nadal szuka (niewychodzącego)!
Wątek ten służy poszukiwaniu domu dla kota, a nie dyskusji, dlaczego ten konkretny dom okazał się nieodpowiedni i kto jest temu winny
Przynajmniej ma większa oglądalność![]()
Uważam, że niefajnie pisać na forum, że domek straszny jest i że ani dla Kikura ani dla innego kota. W tym przypadku doszło do nadużycia moim zdaniem. Dom, który nalezy skreślić a właścicieli wpisac na czarną listę bo: tępi koty, rozmnaża, zabija, oddaje do schroniska bo chore itd... - to rozumiem. W tym przypadku nie powinno się to zdarzyć chyba i jesli nikt nie ma zamiaru, to ja przepraszam. Zgubiło kogoś przeświadczenie, że Pani nie ma na forum. To nauczka dla tych co szybko oceniają nie mając informacji z pierwszej ręki.
miszelina pisze:Niestety dom dla Kikura odpadł: pani mieszka w domku, nie widzi konieczności zabezpieczenia okien, jeden kot zginął zabity przez samochód, drugi "sobie gdzieś poszedł".![]()
Kikur choćby ze względu na swoją niepełną sprawność nie może być kotem wychodzącym, więc moja odpowiedź będzie negatywna, a Kikur szuka dalej.
magdaradek pisze:To nie tylko zły dom dla Kikura. To także zły dom dla któregokolwiek kota.
Gdzieś sobie poszedł, zginął......no nie mogę. A sio z takim domem!!
Kikur znajdzie dom. Najlepszy.
W sobotę wyadoptowałam moją jednooką Sisunięteż sporo czekała ale się doczekała
![]()
![]()
miszelina pisze:Niestety dom dla Kikura odpadł: Kikur choćby ze wzpani mieszka w domku, nie widzi konieczności zabezpieczenia okien, jeden kot zginął zabity przez samochód, drugi "sobie gdzieś poszedł".ględu na swoją niepełną sprawność nie może być kotem wychodzącym, więc moja odpowiedź będzie negatywna, a Kikur szuka dalej.
lutra pisze:A ja widziałam Kikura.
Jak w lecznicy z kotami byłam.
A może to był jeleń...
miszelina pisze:Niestety dom dla Kikura odpadł: pani mieszka w domku, nie widzi konieczności zabezpieczenia okien, jeden kot zginął zabity przez samochód, drugi "sobie gdzieś poszedł".![]()
Kikur choćby ze względu na swoją niepełną sprawność nie może być kotem wychodzącym, więc moja odpowiedź będzie negatywna, a Kikur szuka dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 88 gości