Slepa ja.
Miszelina, popatrzylabys dzis wieczorem czy jest?
uff...
Moderator: Estraven
markopolo00 pisze:
czy jest jakiś środek płynny który będę mógł dolać do pokarmu
na zwalczanie pasożytów nie chciałbym go stresować pastylkami
bo cztery tygodnei temu dawałem na grzbiet advocate
kosma_shiva pisze:znalazl sie!! znalazl, Jafusia mowi, ze wlozyla moj pierscionek do kieliszka.
Slepa ja.
Miszelina, popatrzylabys dzis wieczorem czy jest?
uff...

solangelica pisze:
PS. Gracja, na watku Kikura zostalas facetem![]()
![]()
![]()

miszelina pisze:solangelica pisze:
![]()
![]()
Tak mi coś się wydawało, jako że od Gracjany dostałam namiary na ten domek.
Teraz się tłumacz, bo namieszałaś (albo przeoczyłaś informację o domu wychodzącym), a pani coś bojowa jest
solangelica pisze:miszelina pisze:solangelica pisze:
![]()
![]()
Teraz się tłumacz, bo namieszałaś (albo przeoczyłaś informację o domu wychodzącym), a pani coś bojowa jest
pani nie jest bojowa tylko emocjonalnie nierowna - pisanie posta odwetowego do "organizacji" po wymianie malo konkretnych wiadomosci i ogolnikowych informacji na etapie wstepnym jest niepowazne.
btw miszelina - jestesmy organizacja przestepcza?? Kocimska Mafia Rulez
Akima pisze:markopolo00 pisze:
czy jest jakiś środek płynny który będę mógł dolać do pokarmu
na zwalczanie pasożytów nie chciałbym go stresować pastylkami
bo cztery tygodnei temu dawałem na grzbiet advocate
Advokat jest bardzo dobrym i silnym preparatem. Może Baloo ma tasiemca albo innych obcych. Najlepiej jak z Tośką badanie kału z 3 dni. U niej dopiero w 3 znaleźli tasiemca mimo, że dostałą wcześniej aniprazol. Nic na to nie wskazywało bo jest gruba. Na lamblie inny preparat, na tasiemca inny - lepiej zbadac. Leczenie będzie skuteczniejsze i tańsze.
solangelica pisze:miszelina pisze:solangelica pisze:
![]()
![]()
pani nie jest bojowa tylko emocjonalnie nierowna - pisanie posta odwetowego do "organizacji" po wymianie malo konkretnych wiadomosci i ogolnikowych informacji na etapie wstepnym jest niepowazne.
btw miszelina - jestesmy organizacja przestepcza?? Kocimska Mafia Rulez
edit_f pisze:mam dwa kontakty po "Fredzi", jeden dom dzwonił wczoraj, dzisiaj drugi:
pierwszy domek:
- pani chciała koteczkę miłą, może być dorosła, mieszkają w domu gdzieś pod krakowem, miałaby wychodzić tylko pod opieką, mieli kota w latach 80tych
drugi domek:
- zdaje się, że młode małżeństwo, mieszkają w bloku na oświecenia, chcą kotkę lub kocurka ok. 1,5 rocznego, domek niewychodzący, ale będą jeździć z nim na działkę, chcieliby go nauczyć szelek, nie chcą małego kotka, żeby nie męczył się sam w domu, bo oni oboje pracują i boją się, żeby się nudził i może zrobił sobie jakąś krzywdę, wcześniej nie mieli kotka, chcieliby aby futerko było puchate..
komu przekazać telefony?
wislackikot pisze:Akima, Kosma, na 99% rano będziemy ja i wislackikot, który będzie montował nowe siatki, także ja pomogę w sprzątaniu. Miszelina będzie po południu więc sobota obstawiona.
Kosma, cieszę się, że znalazł się pierścionek, bo już oczyma duszy widziałam przestawianie klamotów na Kocimskiej![]()
Audycja nagrana, oczywiście każdy problem liźnięty ale cóż można w ciągu godziny powiedzieć. Ale dobrze, że w ogóle takie programy są, zawsze gdzieś coś komuś o ucho się zaczepi.
edit_f pisze:mam dwa kontakty po "Fredzi", jeden dom dzwonił wczoraj, dzisiaj drugi:
pierwszy domek:
- pani chciała koteczkę miłą, może być dorosła, mieszkają w domu gdzieś pod krakowem, miałaby wychodzić tylko pod opieką, mieli kota w latach 80tych
drugi domek:
- zdaje się, że młode małżeństwo, mieszkają w bloku na oświecenia, chcą kotkę lub kocurka ok. 1,5 rocznego, domek niewychodzący, ale będą jeździć z nim na działkę, chcieliby go nauczyć szelek, nie chcą małego kotka, żeby nie męczył się sam w domu, bo oni oboje pracują i boją się, żeby się nudził i może zrobił sobie jakąś krzywdę, wcześniej nie mieli kotka, chcieliby aby futerko było puchate..
komu przekazać telefony?
kosma_shiva pisze:wislackikot pisze:Akima, Kosma, na 99% rano będziemy ja i wislackikot, który będzie montował nowe siatki, także ja pomogę w sprzątaniu. Miszelina będzie po południu więc sobota obstawiona.
Kosma, cieszę się, że znalazł się pierścionek, bo już oczyma duszy widziałam przestawianie klamotów na Kocimskiej![]()
Audycja nagrana, oczywiście każdy problem liźnięty ale cóż można w ciągu godziny powiedzieć. Ale dobrze, że w ogóle takie programy są, zawsze gdzieś coś komuś o ucho się zaczepi.
hehe, znowu
Wislackikot z wislackimkotem. A Age zabierzecie ze soba??
PS> Bardzo sie ciesze z waszego towarzystwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości