GreenEvil pisze:magdaradek pisze:nie wiem, czy nie będzie musiał zweryfikować tego poglądu wobec Sisi, gdyż ona jak narazie nie chce leżeć u jego stóp
Spokojnie, on ja bedzie tak dlugo kochal az i ona go pokocha![]()
pzdr
GreenEvil
Tekst przedni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GreenEvil pisze:magdaradek pisze:nie wiem, czy nie będzie musiał zweryfikować tego poglądu wobec Sisi, gdyż ona jak narazie nie chce leżeć u jego stóp
Spokojnie, on ja bedzie tak dlugo kochal az i ona go pokocha![]()
pzdr
GreenEvil
cherry_menthol pisze:Ja stanowczo protestuję przeciwko takiemu traktowaniu!
Wstaję codziennie o 5:30 a tu w czasie najlepszego snu (ok. 5:00) mi nagle coś futrzastego spada z impetem na głowę.
Kiedy zwijam się w kłębek i chowam głowę pod kołdrę to samo idywiduum atakuje moje nagie i bezbronne stopy!!
A zaraz za pierwszym indywiduum na łóżku pojawia się drugie goniąc ochoczo to pierwsze!!
![]()
Na moje "ałaa!!" reaguje pół-śpiący TŻ słowami "no nie przesadzaj, to taki mały kotek, jak mnie drapała to nawet nie poczułem"
cherry_menthol pisze:Na moje "ałaa!!" reaguje pół-śpiący TŻ słowami "no nie przesadzaj, to taki mały kotek, jak mnie drapała to nawet nie poczułem"
Georg-inia pisze:cherry_menthol pisze:Na moje "ałaa!!" reaguje pół-śpiący TŻ słowami "no nie przesadzaj, to taki mały kotek, jak mnie drapała to nawet nie poczułem"
to skąd wie, że był drapany? coś kręci![]()
cherry_menthol pisze:Grubcio jak ja wstaje to czasem zostaje w łóżku aż wyjdę z łazienki i dopiero zwleka się z wyra do kuchni...
A ta rakieta mnie atakuje kiedy śnią mi sie najlepsze sny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 369 gości