Równie dobrze mogłabym zrobić zdjęcie czarnej, futrzanej czapce..

Farcik w porządku..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Jutro 17 lutego.. Święto Kota i jednocześnie kolejna, już piątarocznica mojego pobytu na miau..
Szczerze mówiąc nie myślałam, że uda mi się tyle wytrwać ale jak sami wiecie akurat to forum uzależnia niemożliwie i na dodatek nie ma na to żadnego antidotum..
Chociaż właściwie to nawet jakby było, nie zamierzam się z tego leczyć..
Pięć lat.. kawał czasu..
Ten ostatni rok był jak do tej pory najsmutniejszy..
W październiku musiałam pożegnać moją Suffkę.. w listopadzie odeszła malutka kruszynka Daisy.. a w grudniu mój senior Feluś..
Do tego doszły kłopoty ze zdrowiem i zalecenia, żeby ograniczyć jeśli nie w ogóle, kontakt z kotami, to chociaż zmniejszyć ich liczbę..
Trochę się udało i udało się znaleźć wspaniałe domy dla Maszki, Bonisia i Kasi-Pyzy, Dyszki i Juniorka..
Za to pomoc okazała się konieczna dla Bijoux, Bazyla i Farcika..
No i w związku z tym nie mogę powiedzieć, żeby pogłowie moich kociastych na metr kwadratowy jakoś znacząco się zmniejszyło..
Na szczęście okazało się, że kłopoty ze zdrowiem mają całkiem inne podłoże, jestem pod stałą opieką lekarzy i jest dobrze..
Puchatkowo toczy się różnie, ale jestem Wam wszystkim bardzo wdzięczna za to, że jak już było bardzo źle znowu wszyscy potrafili się zmobilizować i dzięki temu znowu jakiś kolejny puchatek może otrzymać pomoc.. Wiem, że niewielką, jak na skalę nieszczęścia i zabiedzenia puchatych ale czasem nawet świadomość, że chociaż początkowe badania da się sfinansować, pomaga potencjalnemu DT w podjęciu decyzji, że chce i może zrobić łabądka z brudnego i skołtunionego mopa..
Bardzo, bardzo Wam za to wszystkim dziękuję..
I jednocześnie jutro zaczynam szósty rok na miau..
A moja prośba dotycząca Puchatkowa nadal jest aktualna..
magdaradek pisze:ooooo to stara wyjadaczka miau jesteś!!!!!!!!! gdzie mi tam do Ciebie jeszcze.
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aamms pisze:Wzruszyłam się..
Dzisiaj rano zadzwonił do mnie mój Ojciec i złożył mi życzenia z okazji Dnia Kota..![]()
sawanka1 pisze:Qszystkiego Naj w tak pięknym święcie ♥♥♥
dla całego stadka
Regina Bachmińska
Wtulę usta w puszystość
sierści buro-płowej
i zapomnę kim jestem
zapomnę, żem człowiek.
Nie ty we mnie – ja w tobie
dziś szukam opieki!
Wiem, nie skrzywdzisz, nie zranisz -
nie jesteś człowiekiem!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 18 gości