O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 15, 2010 22:51 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Syberia bardziej pieska zaczyna przypominać niż kotka, umieram ze śmiechu jak w pyszczku nosi piłeczki :lol: A dziś w nocy wyniosła korek z wanny do przedpokoju 8O 8O 8O

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Wto lut 16, 2010 0:04 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Ulubioną zabawką Hermana (kot brata) były zmywaki kuchenne, solidnie wpierw zmoczone, najlepiej w jakimś odmakającym, brudnym garnku. Kochał je dumnie przynosić panu do łóżka zamiast myszek :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lut 16, 2010 9:22 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Ja już 3 dzień szukam korka od wanny i nie mogę znaleźć. Ciekawe gdzie to nasze kocie mogło go schować?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto lut 16, 2010 10:35 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Ja znalazłam w najbrudniejszym miejscu w domu (między butami), życzę Ci, żebyś znalazła w czystszym miejscu :wink:

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Wto lut 16, 2010 14:07 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Dyktatura pisze:Ja już 3 dzień szukam korka od wanny i nie mogę znaleźć. Ciekawe gdzie to nasze kocie mogło go schować?

Nie tylko koty ode mnie są źle wychowane i rozpuszczone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto lut 16, 2010 17:29 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Mam nadzieję, że w ogóle go znajdę, bo ten dzikus lubi wyrzucać śmiecie do kosza, a ostatnio opróżniałam łazienkowy śmietniczek. :evil:
Podjęliśmy tez decyzję dokocenia się. Mam nadzieję, że wtedy koty zajmą się sobą i mała nie będzie już tak na siłę broić żeby zwrócić na siebie uwagę.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto lut 16, 2010 18:09 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Dyktatura pisze:Mam nadzieję, że w ogóle go znajdę, bo ten dzikus lubi wyrzucać śmiecie do kosza, a ostatnio opróżniałam łazienkowy śmietniczek. :evil:
Podjęliśmy tez decyzję dokocenia się. Mam nadzieję, że wtedy koty zajmą się sobą i mała nie będzie już tak na siłę broić żeby zwrócić na siebie uwagę.

:D :D :D :D
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto lut 16, 2010 19:14 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Dyktatura pisze:Mam nadzieję, że w ogóle go znajdę, bo ten dzikus lubi wyrzucać śmiecie do kosza, a ostatnio opróżniałam łazienkowy śmietniczek. :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ale fajnie, dwa koteczki to naprawdę komplecik... ile one maja zabawy ze sobą i jak fanie na to patrzeć.... :ok: :ok: :ok:
myslicoe o jakimś konkretnym koteczku???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lut 16, 2010 19:16 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

duszki, ale macie fajnie....troszkę urozmaicenia w codzienności :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 19:33 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Rany, jak bym znalazła kota, który wyrzuca śmieci do kosza to też bym się mogła dokocić 8O

OKI

Post » Wto lut 16, 2010 20:26 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

OKI :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 20:34 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

To nie ja, to kot Dyktatury :ryk:
Jak jeszcze zmywa i odkurza to go biorę w ciemno :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Wto lut 16, 2010 20:39 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

OKI pisze:To nie ja, to kot Dyktatury :ryk:

no mógłby jeszcze coś przeprać, ugotować, wyprasować i takie tam codzienne sprawy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
no to wtedy ja też biorę :ryk: :ryk: :ryk: jakiś grafik zrobimy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 20:50 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

Hanulka pisze:

no mógłby jeszcze coś przeprać, ugotować, wyprasować i takie tam codzienne sprawy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
no to wtedy ja też biorę :ryk: :ryk: :ryk: jakiś grafik zrobimy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Na godziny, czy na dniówki? :lol:

OKI

Post » Wto lut 16, 2010 20:54 Re: O Syberii odratowanej przez Andzelikę i jej "siostrze" Mili

OKI pisze:
Hanulka pisze:

Na godziny, czy na dniówki? :lol:

no oby koteczek się wyrobił :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]