Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Ja już 3 dzień szukam korka od wanny i nie mogę znaleźć. Ciekawe gdzie to nasze kocie mogło go schować?
Dyktatura pisze:Mam nadzieję, że w ogóle go znajdę, bo ten dzikus lubi wyrzucać śmiecie do kosza, a ostatnio opróżniałam łazienkowy śmietniczek.![]()
Podjęliśmy tez decyzję dokocenia się. Mam nadzieję, że wtedy koty zajmą się sobą i mała nie będzie już tak na siłę broić żeby zwrócić na siebie uwagę.
Dyktatura pisze:Mam nadzieję, że w ogóle go znajdę, bo ten dzikus lubi wyrzucać śmiecie do kosza, a ostatnio opróżniałam łazienkowy śmietniczek.![]()
Podjęliśmy tez decyzję dokocenia się. Mam nadzieję, że wtedy koty zajmą się sobą i mała nie będzie już tak na siłę broić żeby zwrócić na siebie uwagę.
OKI pisze:To nie ja, to kot Dyktatury![]()
Jak jeszcze zmywa i odkurza to go biorę w ciemno![]()
![]()
Hanulka pisze:OKI pisze:To nie ja, to kot Dyktatury![]()
![]()
no mógłby jeszcze coś przeprać, ugotować, wyprasować i takie tam codzienne sprawy![]()
![]()
![]()
![]()
no to wtedy ja też biorę![]()
![]()
jakiś grafik zrobimy
![]()
![]()
![]()
OKI pisze:Hanulka pisze:OKI pisze:To nie ja, to kot Dyktatury![]()
![]()
no mógłby jeszcze coś przeprać, ugotować, wyprasować i takie tam codzienne sprawy![]()
![]()
![]()
![]()
no to wtedy ja też biorę![]()
![]()
jakiś grafik zrobimy
![]()
![]()
![]()
Na godziny, czy na dniówki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości