Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ToraNeko pisze:Ze Zdenkiem jest jeszcze drugi "bialaczek" w tym samym pomieszczeniu, ma w dodatku cos z oczkami, moze jakis dobry duch koci przygarnalby oba... Im to zawsze razniej, ze z azylu z jakas znana mordka (towarzyszem niedoli) pojda na nowe.Jesli chodzi o leczenie (wiem, ze dwa drozsze niz jeden) to moze daloby sie jakas zbiorke zrobic tak jak na inne kociaki (gdyby juz sie chetny na koty znalazl). Ten drugi jest troche bardziej plochliwy na poczatku, ale potem razem ze Zdenkiem mrucza i ocieraja sie o czlowieka. Mam zdjecie tylko nie bardzo wiem jak je tu wkleic.
Bungo pisze:Nie mam 100-proc.pewności, ale dostałam wiadomość, że kotka imieniem Manuela "tricolorka bura, dłuższy włos i rude ma lico:))" jest w gabinecie dr Olgi Jaworskiej (żony kierownika schronu). Dr Olga systematycznie zabiera ze schronu koty, leczy, kastruje i wydaje do domków. Jeśli to "ta" Manuela, to o sterylke się nie martwcie![]()
Na razie jest intensywnie leczona.
Próćz tego w klatce siedzi tam śliczna, proludzka, rónież wyciągnięta ze schronu szylkretka - i jakoś nie ma na nią chętnych :(
Bungo pisze:Nie mam 100-proc.pewności, ale dostałam wiadomość, że kotka imieniem Manuela "tricolorka bura, dłuższy włos i rude ma lico:))" jest w gabinecie dr Olgi Jaworskiej (żony kierownika schronu). Dr Olga systematycznie zabiera ze schronu koty, leczy, kastruje i wydaje do domków. Jeśli to "ta" Manuela, to o sterylke się nie martwcie![]()
Na razie jest intensywnie leczona.
Próćz tego w klatce siedzi tam śliczna, proludzka, rónież wyciągnięta ze schronu szylkretka - i jakoś nie ma na nią chętnych
panikota pisze:Izabela, Wasektomia, Matylda i Diamonda mają ogłoszenia na gumtree kraków, kupiepsa.pl, eoferty.com
Swoją drogą, same kotki w schronie, prawie żadnych kocurków ...
j3nny pisze:
i drugi biedaczek z białaczką, faktycznie coś z oczkamiwiadomo co to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 137 gości