Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 13, 2010 0:07 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Kułko pisze:Jasne że wpadnę :mrgreen: kurcze, muszę nadrobić swoje życie towarzyskie ;) musze odwiedzić jeszcze Agness i jessi :mrgreen: i Mruczeńce oddać inhalator :)

no właśnie , teraz jeszcze masz kubek do odebrania że o magnesikach nie wspomnę :mrgreen:
przydałby się jakiś zlot czarownic :lol: ja dla mruczki też mam bazarkowe skarpety

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob lut 13, 2010 0:10 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Agness78 pisze:
Kułko pisze:Jasne że wpadnę :mrgreen: kurcze, muszę nadrobić swoje życie towarzyskie ;) musze odwiedzić jeszcze Agness i jessi :mrgreen: i Mruczeńce oddać inhalator :)

no właśnie , teraz jeszcze masz kubek do odebrania że o magnesikach nie wspomnę :mrgreen:
przydałby się jakiś zlot czarownic :lol: ja dla mruczki też mam bazarkowe skarpety

:mrgreen: koniecznie :mrgreen: jeśli mogę wybrzydzać to tylko nie przyszły piątek :wink: na pozostałe dni oprócz zajęc na uczelni nie mam planów :) musze tylko sprawdzic w jakich godzinach koncze :)

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Sob lut 13, 2010 0:54 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Kułko pisze:
Agness78 pisze:

:mrgreen: koniecznie :mrgreen: jeśli mogę wybrzydzać to tylko nie przyszły piątek :wink: na pozostałe dni oprócz zajęc na uczelni nie mam planów :) musze tylko sprawdzic w jakich godzinach koncze :)

:piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lut 13, 2010 1:09 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Gibutkowa, nie kuś :lol: Mruczeńce przecież nie można :P chyba że w tych kuflach soczek jest :D

Kułko

Post » Sob lut 13, 2010 1:10 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Ale soczek z taką pianką na górze? :mrgreen:

Kułko

Post » Sob lut 13, 2010 13:42 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Kułko pisze:Ale soczek z taką pianką na górze? :mrgreen:

To soczek z bitą śmietaną :mrgreen:

My tu o herbatce a Gibutkowej jak zwykle tylko jedno w głowie :lol: Aczkolwiek ja bym się znów chętnie wybrała :ryk:

Do mnie można wpadać dopiero po 22 lutym bo niestety mam egzaminy w tym tygodniu i muszę się wziąć do nauki w końcu....
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lut 15, 2010 21:51 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Fajnie wam :roll: My mamy z Mruczką przechlapane :(
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pon lut 15, 2010 22:01 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Kicia_ pisze:Fajnie wam :roll: My mamy z Mruczką przechlapane :(

Właśnie miałam napisać, że zostanę kiedyś dłużej i sobie walniemy po jakimś drinki ale zapomniałam o Kasi :roll:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lut 15, 2010 22:02 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Co słychać u mojej idolki? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kułko

Post » Pon lut 15, 2010 22:04 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Idolka właśnie zajmuje pól łóżka i ma wszystkich głęboko w .. poważaniu :mrgreen: jakoś na dniach jedziemy na badania biedna nie będzie jadła prawie cały dzień :?
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lut 15, 2010 22:25 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Bieeedny Gremlinek :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lut 16, 2010 16:38 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Daj koniecznie znać jak wyniki :)
Wilczusiu nic się nie martw. Ciocia Kułko przyjedzie to coś smacznego przywiezie :mrgreen:

Kułko

Post » Wto lut 16, 2010 16:50 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Kułko pisze:Daj koniecznie znać jak wyniki :)
Wilczusiu nic się nie martw. Ciocia Kułko przyjedzie to coś smacznego przywiezie :mrgreen:

Ale jej nic nie wolno :roll: Ona może tylko karmę nerkową i żadnych innych rzeczy ani smakołyków ani nic :(

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lut 16, 2010 16:56 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

Dostanie pyszzzzniutką karmę nerkową :ryk: :ryk:
dobra zmykam. bo mnie gibutkowa zabije :ryk:

Kułko

Post » Wto lut 16, 2010 19:30 Re: Jedyna w swoim rodzaju Wilczyca już w domku:D!

No niestety Wilczce nic nie wolno :roll: A nieraz mnie tak kusi żeby jej kawałek mięska dać ale wet zabrania no i co tu poradzić. Nie wiedziałam, że to takie ciężkie będzie, bo ja już bym jej wymyślała codziennie jakieś smaczne serduszka, żałądeczki, kiełbaski i inne różności :mrgreen:

A do weta pojedziemy po niedziele bo mam trochę nauki a wizyta zajmie mi drugie pół dnia :roll: Planujemy wtorek a co z tego wyjdzie to zobaczymy, mam nadzieje, że nic nam nie przeszkodzi.

Kułko żeby tylko taka karma istniała :ryk: Wilczka je tylko i wyłącznie suchą purine NF mokrego żadnego nie zje normlanie :roll: sosik zliże i wsio... cała saszetka praktycznie do kosza :evil:
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]