NESKA TRI URATOWANA.. już w DS u graszka_gn! KAN RADOMSKO!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 15, 2010 14:28 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

On na pewno chciałby wiedzieć, jak się kota ma, bo przejęty był bardzo. Dlatego się zbieram, żeby zadzwonić do niego, przy okazji mogę ustalić kwestie kontaktu z Tobą.
Ja zresztą przekazałam linki do wątków kocic, więc niewykluczone, że wie, co się dzieje :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lut 15, 2010 15:21 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Opiekun na pewno się ucieszy ,że Neska będzie miała domek i to w Warszawie :1luvu: :ok:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pon lut 15, 2010 15:35 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Pan opiekun już wie :lol:
I bardzo się cieszy, rozmawiałam z nim przed chwilą, ale wiedział już :D

OKI

Post » Pon lut 15, 2010 17:28 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

:wink: :ok: :ok:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pon lut 15, 2010 20:53 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Domku...... Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 15, 2010 22:54 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

:ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 6:44 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

Hanulko ! Nie "Domku...." i nie kciukasy - tytuł wątku zmień bo ja Rudej już nie oddam, a jak mi ją ktoś z bokowca porwie... to :evil:
:1luvu:

P.S. W 2008 otarłam się takie cudo : viewtopic.php?p=3756414#p3756414 , to był mój ostatni wpis przed długą przerwą.
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto lut 16, 2010 8:44 Re: NESKA TRI URATOWANA PRZED MROZAMI DS! KAN RADOMSKO! POMÓŻ!

graszka_gn pisze:Hanulko ! Nie "Domku...." i nie kciukasy - tytuł wątku zmień bo ja Rudej już nie oddam, a jak mi ją ktoś z bokowca porwie... to :evil:
:1luvu:

P.S. W 2008 otarłam się takie cudo : viewtopic.php?p=3756414#p3756414 , to był mój ostatni wpis przed długą przerwą.

nnnoooo dobraaaa... a już szczegóły umówione???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 11:14 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

:D :D :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 14:49 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Na szczegóły trzeba poczekać do "po sterylce" :) Ale jestem w stałym PW-kontakcie z Andżeliką i OKI, mamy swoje prywatne namiary, nawet dostałam nr tel. do pana B :wink: Nawet gdybym chciała dać nogę, już się nie wywinę - ale nie chcę :mrgreen:
Dzisiaj mój puchatek idzie na szczepienie, a Ruda (tak na nią wołał Pan) zostanie przedstawiona p. doktor w postaci wydruku z forum (zdążyłam zanim mod zagwoździł fotki).
Ostatnio edytowano Wto lut 16, 2010 21:39 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz

graszka-gn

Post » Wto lut 16, 2010 18:10 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

graszka_gn pisze:Na szczegóły trzeba poczekać do "po sterylce" :) Ale jestem w stałym PW-kontakcie z Andżeliką i OKI, mamy swoje prywatne namiary, nawet dostałam nr tel. do pana B :wink: Nawet gdybym chciała dać nogę, już się nie wywinę - ale nie chcę :mrgreen:
Dzisiaj mój puchatek idzie na szczepienie, a Ruda (tak na nią wołał Pan) zostanie przedstawiona p. doktor w postaci wydruku z forum (zdążyłam zanim mod zagwoździł fotki).

a więc to robota moda... coś mnie moduje od wczoraj chyba... za duże, za wysokie, za długie... za ruchliwe...hm...
a ja nie taka sprawna w tym obliczaniu... zmniejsze zdjęcia i wstawię jeszcze raz... :ryk: :ryk: :ryk:
rany .. wszyscy tak cierpią :?: :?: :?:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 18:24 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Hanulka pisze:wszyscy tak cierpią :?:
Tak. Chociaż często uważam, że z tymi fotkami mod czasem przesadza. Takie jakie były, ładnie się wydrukowały i jest co pokazać. Co innego jeśli ktoś zamieszcza dwadzieścia prawie jednakowych dużych fotek pod rząd... albo ma podpis na wysokość dwóch ekranów i dołącza do każdego swojego postu :?
Ja niestety musiałam poradzić sobie sama i na "dyskoteki" nałożyć filtr w przeglądarce :( bo oczy miałam już spuchnięte i obolałe.

Edit: Nasz puchatek wrócił już od pani doktor. Jest w bardzo dobrej formie, został zaszczepiony. TŻ został przepytany na okoliczność warunków mieszkaniowych, powodów dokocenia i wyboru Rudej. Uzyskał kilka bardzo cennych rad zoopsychologicznych oraz obietnicę wszelkiej pomocy nawet telefonicznie :)
Ostatnio edytowano Wto lut 16, 2010 21:39 przez graszka-gn, łącznie edytowano 2 razy

graszka-gn

Post » Wto lut 16, 2010 19:41 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Że są jakieś ograniczenia to dobrze, wiem, co się dzieje, jak nie ma żadnych.
Ale twierdzenie, że miniaturki są dla tych, co mają słabsze łącza mógł wymyślić tylko ten, co na super sprzęcie hula. Na miniaturkach nie widać nic, a zanim toto się otworzy, to mnie krew 3 razy zaleje :x

OKI

Post » Wto lut 16, 2010 20:13 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Obrazek
OKI pisze:Że są jakieś ograniczenia to dobrze, wiem, co się dzieje, jak nie ma żadnych.
Ale twierdzenie, że miniaturki są dla tych, co mają słabsze łącza mógł wymyślić tylko ten, co na super sprzęcie hula. Na miniaturkach nie widać nic, a zanim toto się otworzy, to mnie krew 3 razy zaleje :x

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no właśnie.... takie to piękne foty były :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 20:17 Re: NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!

Hanulka pisze:Obrazek
OKI pisze:Że są jakieś ograniczenia to dobrze, wiem, co się dzieje, jak nie ma żadnych.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no właśnie.... takie to piękne foty były :(

Piękne :D
Ja działam niestety na iPlusie i połączenie bywa różne, czasem mi się po prostu te miniaturki nie otwierają, albo robią to godzinę. Dodatkowo ładuje mi się najpierw milion reklam z imageshaka czy innego fotosika :evil: Jak ja nie znoszę miniatur :x

Hanulko, widzę, że działasz :ok:

OKI

[poprzednia][następna]