Moderator: Estraven
aglo pisze:Zaraz też obudziłem Dużą, bo głodny byłem.
Opatentowałem nowy sposób na tę okoliczność: wąsy w nosie Dużej!! Bo zimny nos w oku już nie działa...
Bruno
Bazyliszkowa pisze:aglo pisze:Zaraz też obudziłem Dużą, bo głodny byłem.
Opatentowałem nowy sposób na tę okoliczność: wąsy w nosie Dużej!! Bo zimny nos w oku już nie działa...
Bruno
Super pomysł, muszę wypróbować na Dużej. Bo deptanie już nie pomaga.
Klakier
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:A ja lubię to białe na balkonie. A Duża mówi, że ładne stópki zostawiam to ja chodzę i chodzę. I zostawiam stópki. Ale Duża mówi, że zimno i nie wolno mi chodzić, i oglądam te ślady stópek przez szybę i chyba faktycznie są ładne.. Ładne bo moje, nie?
Amy dumająca
Pewnie, że ładne, ale nie zostawiaj ich na śniegu, bo się przeziębisz
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:A ja lubię to białe na balkonie. A Duża mówi, że ładne stópki zostawiam to ja chodzę i chodzę. I zostawiam stópki. Ale Duża mówi, że zimno i nie wolno mi chodzić, i oglądam te ślady stópek przez szybę i chyba faktycznie są ładne.. Ładne bo moje, nie?
Amy dumająca
Pewnie, że ładne, ale nie zostawiaj ich na śniegu, bo się przeziębisz
Dlatego mi chyba Duża nie pozwala.. I tylko dwa razy byłam, z ciocią Natalią i z Dużym. Bo Duża mi kategorycznie zabrania, a ja chcę, chcę, chcę!
Amy
MaryLux pisze:A my nie mamy kwiatków
aglo pisze:MaryLux pisze:A my nie mamy kwiatków
Wasza Duża ich nie lubi czy wszystkie obgryźliście??
Jak to drugie, to przyznam, że mało ekonomiczne rozwiązanie...
![]()
Bruno
goodfriend pisze: A my dzwonimy dzwonkami które wiszą w kuchni jak Duża nie chce się obudzić i dać jeśćSkuteczne w 100% bo dzwoneczki robią bardzo dużo hałasu
![]()
zeFiRki posiadające służbę
MaryLux pisze:aglo pisze:Cześć Ineczko!
Mnie dziś obudził dźwięk zacinającej się i ledwożyjącej maszyny do odśnieżania...
Zaraz też obudziłem Dużą, bo głodny byłem.
Bruno
Fajny pomysł, chyba też go wypróbuję
MaryLux pisze:aglo pisze:Wasza Duża ich nie lubi czy wszystkie obgryźliście??
Jak to drugie, to przyznam, że mało ekonomiczne rozwiązanie...
![]()
Bruno
Niektóre obgryzłem, inne spadły (same!), kiedy koło nich przebiegałem
Psot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 521 gości