molly88 pisze:Wybacznie że tu![]()
Bardzo pilny nowy domek dla srebnej koteczki Silver - wraca z adopcji. Reszta w moim podpisie
A gdzie,jak nie tu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:Wybacznie że tu![]()
Bardzo pilny nowy domek dla srebnej koteczki Silver - wraca z adopcji. Reszta w moim podpisie
pucio79 pisze:Kciuki za rudaska kryni bo jadą dzisiaj do weta oraz za domek dla Silver![]()
![]()
pucio79 pisze:Kciuki za rudaska kryni bo jadą dzisiaj do weta oraz za domek dla Silver![]()
![]()
krynia08 pisze:pucio79 pisze:Kciuki za rudaska kryni bo jadą dzisiaj do weta oraz za domek dla Silver![]()
![]()
mirka powiedziała ze jestem leńi wstawila za mnie zdjecia viewtopic.php?f=1&t=106326&p=5605895#p5605895 a ja jestem padnieta bo 3 godz bylo u weta
krynia08 pisze:wizyta trwala 3 godz bo maszynka tego nie brala i trzeba bylo ciachac nozyczkami. rany pod futrem i bylo szycie. potem syfffffffff uszy byly robione. najpierw dostal jasia ale trzeba bylo podac narkoze bo tak dlugo to trwalo. noga lysa od pasozytow. dostal leki na robale i w uszy i antybiotyk na rany........teraz sie budzi pomalenku lysolek. kastracja nie odbyla sie bo za lichy bo tylko ponad 2 kilo waga i szkieletor jest ......zostalo mu troche na glowie wlosow i na koncu ogonarany posmarowane sreberkiem,,, teraz duzo jesc i odpoczywac a potem chlast i szczepienia wszystkie
krynia08 pisze::mrgreen: przed wielkanocą mam nadzieje ze sie udai pisanki jak znalazł....spi bidak tylko podklady zmieniam bo leje i oczy zakraplam....widzialas pucio jego wielkie klejnoty na zdj?
![]()
takich to ja nie widzalam
bo takie ma http://www.youtube.com/watch?v=ecps2q07coc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości