Wwa,SaskaK-kocia tragedia,ds,dt!Ari wrócił..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 10, 2010 14:22 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:
Marzenia11 pisze:On poświęca dużo czasu...

Ale pewnie na razie jest z tym sam...

I pewnie dlatego powiedział mi o tym. Pracuję na Saskiej K. i czasem wpadam po leki, receptę itp. Nie lecze u niego kotow gdyż mieszkam na Bielanach. Najczęściej gdy jestem nie ma nikogo innego i wtedy sobie rozmawiamy, naprawdę długo np. wczoraj półtorej godziny!

Tylko o to mi chodziło, wet robi co może, ale jego siłą rzeczy jest ograniczony w swoich działaniach...
Ja też mam w sumie na Saską niedaleko ze Śródmieścia

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lut 10, 2010 19:26 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Czy to nie chodzi tą samą kobiete z tego ponizszego wątku
dzielnica się zgadza :(

viewtopic.php?f=13&t=69250&start=180
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro lut 10, 2010 19:48 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

nie wiem, ale nie sądzę. Z wetem rozmawiałam wczoraj, on by coś wiedział, jakby cos się w sparwie ruszyło. Zadzwonię do niego i zapytam, żeby mieć pewność.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 12, 2010 7:39 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Hej, jak sytuacja?
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt lut 12, 2010 7:45 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Czekam na decyzję pani co do robienia zdjęć. :( widocznie w obliczu realnej pomocy pani się zaczęła zastanawiać. Jak sie nie zgodzi to trzeba będzie to inaczej wymyśleć.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lut 12, 2010 9:38 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

A może jej zaproponować na początek zrobienie paru fotek u weta?
Opory przed wpuszczeniem do domu obcych ludzi są raczej normalne.

Wiadomo, że to nie wszystkie koty wtedy, ale od czegoś trzeba zacząć :roll:

OKI

Post » Pon lut 15, 2010 14:27 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Przed chwilą dostałam emaila od weta - pani zgodziła się na zdjęcia i mam do niej numer telefonu. Nie pozstaje nam nic innego jak się umawiać. Kto kiedy może?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:

Marzenia11

Post » Pon lut 15, 2010 14:41 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Ja mogę w weekend na pewno, jeśli w tygodniu to koło 20tej - wcześniej się nie podejmuję wjechać na żaden most w tamtym kierunku :twisted:

OKI

Post » Pon lut 15, 2010 15:14 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Wow, superaśnie. Ja mogę po 17:00 jutro i pojutrze na 100%, w czwartek i dalej zobaczymy jak będę stała z czasem, ale coś się uda wygospodarować.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto lut 16, 2010 10:38 Re: Wawa, Saska Kępa TRUDNA SPRAWA proszę o pomoc.

Dziewczyny, i jak sprawa wygląda?

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Sob lut 20, 2010 16:21 Re: Wawa,Saska Kępa -8 samotnych kociątek, pilnie szukamy domów!

Byłyśmy dziś w jednym z mieszkań, gdzie mieszkaja koty. Mam nadzieję, że Aga_Ratuszek już niedługo wklei zdjęcia i może coś napisze. Ja muszę wychodzic w trybue natychmiastowo-pilnym, zajrzę wieczorem..

Marzenia11

Post » Sob lut 20, 2010 18:10 Re: Wawa,Saska Kępa -8 samotnych kociątek, pilnie szukamy domów!

Czekamy zatem na fotki.

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Nie lut 21, 2010 11:09 Re: Wawa,Saska Kępa -8 samotnych kociątek, pilnie szukamy domów!

Aga_Ratuszek wczoraj była zajęta, mam nadzieję, że dziś fotki się pojawią z opisami maluchów.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lut 21, 2010 14:14 Re: Wawa,Saska Kępa -8 samotnych kociątek, pilnie szukamy domów!

Mam chwilkę więc napiszę. Pani ma koty w dwoch mieszkaniach w róznych miejscach. Byłysmy w jednym, gdzie są kotki przygotowane do adopcji. Było 10, przedwczoraj pojechały dwa do domku i mam nadzieje, ze się tam odnajdą i zostaną. Czyli jest 8 kotow - 6 kotek i 2 kocurki. Sęk w tym, że klocurki mają około 7 miesięcy i już za chwilę mogą być gotowi do zostania tatusiami. koteczki od 3,5 miesiąca do 6 miesięcy, czyli te dwie (siostrzyczki) też za chwilę mogą zostac mamami. Dlatego uznałyśmy, ze jak najszybciej należy znaleźć choćby dt dla kocurków.
Kotuchy mieszkają w dwupokojowym mieszkanku, ale chyba do dyspozycji mają jeden pokój, przedpokój i łazienkę. W mieszkaniu tym nikt inny nie mieszka, pani opiekuje się kotkami jako osoba dochodząca. Widać, ze koty są spragnione kontaktu z człowiekiem, ale nieufne i bojaźliwe z powodu braku tego kontaktu. Niestety dostają do jedzenia psią karmę puszkową.
Są piękne, uwierzcie mi, mam nadzieję, że wkrotce pojawią się zdjęcia.

GROO inaczej Grunia - młoda koteńka, około 3,5 miesiąca, delikatna, maleńka, podobna do skowronka, nie sprawia klopotolw, bardzo zgodna i łagodna.

BRUNO - koteczka ciemnoczekoladowa, delikatna, pieszczocha. Wydaje się, ze miała zapchany nosek, więc chyba początki kk. Około 5 miesięcy.

Siostryczki 7 miesięczne - GOLD i TITANIA. Gold złocista kotka, lubi kontakt z człowiekiem, przychodzi zwłaszcza w trakcie jedzenia i czytania gazet. Titania - kotka z charakterem, łatwo pokazuje czego chce.

VALENTINE - koteczka, w ktorej Aga zakochała się od pierwszego wejrzenia. O prześlicznym ubarwieniu futra, bardzo konatktowa, radosna. Wiek około 4 miesiące.

PICASSO - kocurek około 7 miesięczny, bardzo nieufny, widziałyśmy tylko jego oczki. Jest czarno-biały z oryginalną kreską na nosku. Ma wrażliwą naturę, spokojny, nie lubi hałasu, delikatny.

Pozostałych dwoch kotkow (koteczka i kocurek) nie widziałyśmy, uciekły do łazienki i siedziały pod wanną. Mają około 7 miesięcy i są czarne z białym podszerstkiem.

Marzenia11

Post » Nie lut 21, 2010 14:51 Re: Wawa,Saska Kępa -8 samotnych kociątek, pilnie szukamy domów!

podrzuce

Marzenia11

[poprzednia][następna]