Szylkretki są piękne-76.Proszę o zamknęcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 15, 2010 11:53 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

shira3 pisze:Witamy się z ranka :)

Witamy Shirkę z ranka! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 15, 2010 11:54 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

Tyzma pisze:
kalair pisze:O, witamy Tyzmuś! :D :D Jak na dzisiaj? :D

dzisiaj lepiej - znacznie

To dobrze. Niech już sobie toto pójdzie. :ok: :ok: Padl net, dopiero se jestem.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 15, 2010 12:01 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kalair pisze:
Tyzma pisze:
kalair pisze:O, witamy Tyzmuś! :D :D Jak na dzisiaj? :D

dzisiaj lepiej - znacznie

To dobrze. Niech już sobie toto pójdzie. :ok: :ok: Padl net, dopiero se jestem.. :mrgreen:

i tak jest wcześnie jeszcze - cały dzień przed nami

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon lut 15, 2010 12:04 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

Tyzma pisze:
kalair pisze:
Tyzma pisze:dzisiaj lepiej - znacznie

i tak jest wcześnie jeszcze - cały dzień przed nami

Nioo.. Pewnie. Byłam CV o pracę złożyć. Jako jedna z ...kilkunastu osob. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 15, 2010 12:06 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

zobacz jaka satysfakcja - dostaniesz prace pomimo, że tylu chętnych było :ok:

Tyzma

Post » Pon lut 15, 2010 12:12 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kalair pisze: Byłam CV o pracę złożyć. Jako jedna z ...kilkunastu osob. :mrgreen:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lut 15, 2010 12:14 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

Tyzma pisze:zobacz jaka satysfakcja - dostaniesz prace pomimo, że tylu chętnych było :ok:

Optymistka!! :lol: :lol: Byłoby super... Taka mlodzież tam...Ale nie tylko! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 15, 2010 12:14 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

shira3 pisze:
kalair pisze: Byłam CV o pracę złożyć. Jako jedna z ...kilkunastu osob. :mrgreen:
:ok: :ok: :ok:

Dzięki za kciuki, szkoda że nie bylam jedyna! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 15, 2010 12:16 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

A ja się grzeję!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 15, 2010 12:33 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

kalair pisze:A ja się grzeję!
Obrazek

ja też się grzeję :mrgreen:

Tyzma

Post » Pon lut 15, 2010 12:50 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

Cześć Laski!
Dostałem piłeczkę! Ale już ją gdzieś wsadziłem i nie wiem gdzie :(
Może Duża się ulituje i poszuka...
Ł.

Zupełnie jak moje dzieci... Dostaną coś a za pięć minut nie ma :lol:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon lut 15, 2010 12:56 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

szczerze ci powiem, ze jeszcze mi sie nie zdazylo, zebym byla jedyna kandydatka na dane stanowisko. Ale znajac zycie nawet gdybym byla, to pracodawca i tak znalazlby milion wymowek, by mnie nie zatrudnic...
Apropos wymowek, cos wam opowiem:
Bylo to chyba w zeszloroczne wakacje, jakos tak... Szwendalysmy sie z kolezanka po miescie, tak bez celu. Weszlysmy do jednego centrum handlowego, a tam w witrynie mlodziezowego sklepu odziezowego widnialo ogloszenie o prace. Weszlam wiec do srodka zapytac o szczegoly co do wymagan pracodawcy. Mialam ze soba cv, bo zwykle ze 2 egzemplarze na wszelki wypadek zawsze mam ze soba, gdzie bym nie szla. Nigdy nie wiadomo, co sie po drodze nawinie. No wiec w tym sklepie szefowa zadaje mi mnostwo pytan. Pierwsze o doswiadczenie; wiec mowie, ze w branzy odziezowej nie pracowalam dotad, choc chcialabym sprobowac swoich sil, interewsuje mnie to, natomiast ogolnie w handlu mam doswiadczenie, bo pracowalam jako kasjer w marketach. Wiec i kontakt z klientem tez mialam, lubie prace z ludzmi...
Na to ta szefowa do mnie, ze to za malo, bo ona p[oszukuje kogos z doswiadczeniem w sklepach sieciowych branzy tekstylnej (typu reserved, orsay itp). Ja jej na to, ze chcialabym zdobyc to doswiadczenie, a ona do mnie z tekstem, ze trzeba wiedziec, jak skladac ubrania! (przeciez nikt sie nie urodzil z doswiadczeniem zawodowym, zeby cos zdobyc trzeba gdzies zaczac!). No wiec wkurzona bezczelna odpowiedzia pytam sie jej, czy to jest az tak trudne, ze nie mozna sie tego nauczyc, ze nie moglaby mnie przeszkolic?! (zakladajac, ze sa jakies "specjalne techniki skladania ubran"). Wiecie co mi odpowiedziala?! ZApytala, czy ja jestem pewna, ze bede tu pracowac na stale! Wiec jej mowie, ze docelowo szukam pracy na stale lub na dluzszy okres czasu, tak z 5 lat chociaz, natomiast na dzien dzisiejszy nie majac nic a nic w tego typu branzy doswiadczenia nie mam pewnosci, czy bede chciala na stale tam pracowac! Najpierw musze przepracowac ten okres probny minimum, zeby sprawdzic, czy ta praca mi sie podoba, czy sie do tego nadaje, i ona musi sprawdzic, czy ja jej odpowiadam jako pracownik! Ona mi na to, ze musi mi odmowic, bo jezeli ja nie jestem dzis pewna, ze chce tu na stale pracowac, to ona nie bedzie inwestowac w moje przeszkolenie, bo jak ona kogos przeskoli a ta osoba jej po 3-4 miesiacach podziekuje za prace to ona w tym momencie straci pieniadze zainwestowane w przeszkolenie pracownika, o czasie poswieconym na to juz nie wspominajac! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cv nie wziela, z reszta nie mialam ochoty juz go tam zostawiac... Powiem wam szczerze, ze rozne wymowki slyszalam, ale to byla wrecz bezczelnosc! Najglupsza wymowka, zeby tylko mnie nie przyjac, nie dac mi szansy, nie pozwolic sprobowac! Zadala ode mnie doswiadczenia, ale sama nie pozwolila go u siebie zdobyc! :evil: W urzedzie pracy, jak to uslyszeli, to zrobili 8O taaaaaaaaakie oczy ze zdziwienia! :twisted: Glupszej wymowki nie slyzalam dotad nigdy!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 15, 2010 13:23 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

Tyzma pisze:
kalair pisze:A ja się grzeję!
Obrazek

ja też się grzeję :mrgreen:

Ja też. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 15, 2010 13:25 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

maciejowa pisze:Cześć Laski!
Dostałem piłeczkę! Ale już ją gdzieś wsadziłem i nie wiem gdzie :(
Może Duża się ulituje i poszuka...
Ł.

Zupełnie jak moje dzieci... Dostaną coś a za pięć minut nie ma :lol:

Hej Łaciu! Mamy tak samo! Zaraz zabawka się traci, nie wiadomo gdzie.. Znacy, czasem wiemy. :mrgreen: I też Duża musi pomagać. A znalazla się?
Kretki

Dokładnie! I też szybko się nudzą jedną zabaweczką/ :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 15, 2010 13:35 Re: Szylkretki są piękne-76.Filmik str.11 i 25-zapraszam! :)

Kociarko! Skąd ja to znam! :twisted: Ale faktycznie baba pojechala. Coś ewidentnie jej nie spasowalo. Szukala nie wiadomo kogo,i jak tu się czegoś nauczyć? Ja kiedyś zapytałam w papierniczym. No, taki sobie sklepik, też i doswiadczenie w handlu, i lubię pracę z ludźmi, i co? A z TAKIM TOWAREM PANI PRACOWAŁA? :evil: Bo nam trzeba z doświadczeniem w tej konkretnie branży. , No, doopek jednym słowem..Szukali oczywiśvie 20=letniej laski z doświadczeniem. Widzialam, jakie tam baby robią..
A ta dzisiaj też maglowala. Jedna wyszla zla, bo ma dziecko, i sama je wychowuje. I już była na straconej pozycji..Dyskryminacja na każdym kroku..
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]