Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:
ale wszystkie kocurki zostaly wykastrowane w terminie? czy to byly jakies pozniejsze kastracje, ze teraz znaczą? czy kastracja w ogole nie ma nic do rzeczy, bo jak kot poczuje szczocha to na bank podsika....![]()
![]()
staram sie te nasze koty zrozumiec, zeby wiedziec, czego ewentualnie sie wystrzegac (chociaz na nie to chyba nie ma mądrych, bo jak czytam ten watek, to mi wlosy staja deba)
![]()
szirra pisze:
Kociaki masz cudowne a ten na dachu to sztuczny czy żywy ???
szirra pisze:Domestosem wszystko wyczyściłaś tylko ja się tu na miau dowiedziałam ,że domestos przyciąga koty bo one lubią zapach chloru. Dlatego dobrze jest kuwety tym czyścić.
szirra pisze:Mój Macius w sobotę nasikał nam do łóżka . Myślę ,że za długo był sam . Ale folia pójdzie w ruch szczególnie jak nas nie będzie.![]()
co go napadło .....nie wiem.
szirra pisze:Domestosem wszystko wyczyściłaś tylko ja się tu na miau dowiedziałam ,że domestos przyciąga koty bo one lubią zapach chloru. Dlatego dobrze jest kuwety tym czyścić.
Rakea pisze:u mnie wczoraj Misiooo ledwo wyszła z kwarantanny - poleciał sik na drzwi szafy...
buuuuuuuuuuu,
I Misiooo z powrotem na kwarantannie...
szirra pisze:Wiesz dziwię się bo Macius z każda kropelką biega do kuwety i od soboty nadal do kuwety robi . Zdarzało mu się nasikac do łóżka jak były w odwiedziny kociaki córki. A teraz jest sam. Córka miała kiedys tylko jedną kotkę i wiesz ona też sikala jej do łóżka . Potem wzięła drugiego kociaka i sikanie się skonczyło . Teraz są tak grzeczne ,że czasami w kuwecie jest pełno a one jeszcze tam sikają albo Fruzia jak juz się do kuwety nie da to nasika lub zrobi kupkę do wanny. Zdarza sie to wtedy jak siedza cały dzień same. Nie trafisz za kociakami.Ale oczywiście mój TŻ skwitował ,że nie mowy o następnym kociastym .
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], noora, Silverblue i 145 gości