Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Obcięłam chłopakom pazury. Jestem z siebie dumna, bo żaden tego nie lubi.![]()
![]()
filo pisze:Zostawiłam w pokoju otwarty transporter i Balbi uznała go za najlepsze miejsce do spania.Pozostaje we właściwym momencie zamknąć drzwiczki i do auta...
W zależności od terminów dyżurów p. Andrzeja pojechalibyśmy albo jutro wieczorem, albo we wtorek rano. Zabers, może być? Dasz radę odkleić się od drapaka?
filo pisze:Dzisiaj rano otworzyliśmy Bozitę, a ona zepsuta.Miał ktoś już taki przypadek?
filo pisze:Jesteśmy umówieni na wieczór do p. Andrzeja. Zrobimy kontrolną fotkę jelit Ptysia. Na mojego nosa, będzie ok., bo mały nie ma żadnych problemów z pozbywaniem się qupolców. Nawet ostatnio nauczył się, że się je zakopujeW planach również szczepienie.
Trzymajcie, żeby się udało zabrać Balbinkę.
filo pisze:Balbina chyba się nie obraziła. Zjadła cukierki z mojej ręki i zabrała się za mordowanie pewnej czerwonej myszki.![]()
filo pisze:Ptyś jakby nie zauważył wizyty. Jak zwykle pijany królik![]()
filo pisze:Łasik się za to obraził. Samego go zostawili. Muszę go też zabrać na wycieczkę.
filo pisze:Balbina spała w transporterku. Znaczy się, traumy nie ma. Wręcz przeciwnie, wczoraj, jak kocury poszły spać, to łaziła po pokoju, gadała, sprawdzała kąty.![]()
filo pisze:Oba zaszczepione stwory mają masę energii. Rano po śniadaniu była zabawa na całego. Miałam problem z ubraniem się, bo obojgu bardzo się podobały moje rajstopy.![]()
filo pisze:Łazika zabiorę na wycieczkę. Też czeka go szczepienie. Teraz on pojedzie, a reszta zostanie w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], kasiek1510 i 1103 gości