Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 14, 2010 14:18 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Witam Siostry :)

Jasdor, jaka Ty masz fajna sasiadke :) Dobro powraca - to prawda, ja sama tego wiele razy doswiadczylam. Na pewno kogos znajdziesz, komu sprawisz radosc w ten dzien :)

Dotarlysmy wczoraj z kolezanka ze Slaska. Nie udalo sie spotkac z kandydatka na dom dla Ivana, wiec pojechalysmy dalej. Snieg walil ostro, oznaczen drogi zero. W Rudzie Slaskiej jezdza chyba na pamiec, bo tam oprocz nazw przystankow KZKGOP nie ma zadnych znakow :evil: ło cieniu... dotarlysmy w koncu do domu, A4 nie odsniezona, snieg walil rownolegle do drogi. Ciemno jak w ....., sniezyca, jacys psychopaci wyprzedzali nas 120 na godzine w tych warunkach 8O

Smieszny akcent na sam koniec: dojezdzamy do DT Ivana, centrum Krakowa, okolice Wroclawskiej. Waska uliczka jednokierunkowa. Snieg wali ostro. Przed nami stoi duze pomaranczowe auto z kogutem i osobowka. Jakis zator - okazalo sie, ze ktorys madry lokator postawil auto tak, ze tarasowalo ulice. Wiec wkurzony kierowca z pomaranczowego samochodu (smieciarka? odsniezarka?) poszedl po panow jadacych autami z tylu i w pieciu przestawili samochod na chodnik :) :mrgreen: :ok:
Jak w reklamie mentosa ;)
I po co inwestowac w straz miejska, blokady? Wystarczy puscic taki patrol z roslymi panami. "Przestawimy Twoje auto w piec minut" :-)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 14, 2010 14:40 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Sola, niezła miałas wczoraj jazde 8O A po Rudzie Śl. to i ja nienawidze jeździc, multum pozakręcanych jednokierunkowych. Czemu Wam sie nie udało spotkac z DS Ivana ? Umówili sie i spasowali czy co ? :roll:

Jasdor, jakie Ty masz fajne sąsiadki :D Lecę na Pipiowy watas bo widze home sie szykuje 8O :ok: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie lut 14, 2010 14:54 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jasdor ale akcja!!
JA uważam, że to kasa dla Pipi. W końcu pośrednio Pipi była też kotem sąsiadki :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 14, 2010 14:59 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

psiamo to bylo nieporozumienie komunikacyhne domek zrozumial ze kot nie przyjedzie. ja tam pojade na rozmowe we srode tylko sie musze z pania umowic.

solangelica

Post » Nie lut 14, 2010 15:24 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jestem na liście, ale na czarno i na dole.

Czy to znaczy, ze nie wpłaciłam składki za styczeń?
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Nie lut 14, 2010 15:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Nie! To znaczy, że nie meldowałaś się w nowym wątku i nie miałam okazji Ciebie podlinkować :wink:
Już to naprawiam!

Tych Sióstr, które nie wpłaciły w styczniu po prostu nie ma liście.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 14, 2010 16:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Siostry ze Slaska...ja bede wtorek-sroda w Katosach i okolicach. Jesli ktoras ma ochote i czas sie spotkac ze mna, to sygnalizuje, ze bede ;)

Jak zaluje ze nie mam aparatu, zrobilabym zdjecie tego, co za oknem. CUDNOSCI :)
fascynujace jak snieg jednoczesnie moze wywolywac radosc, wzruszenie i mega wqrw (na przyklad u kierowcow)

solangelica

Post » Nie lut 14, 2010 16:53 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Sola, duchem Cie na Śląsku powitam, bo od kilku tygodni w kazda środę jestem w Wawie, tak sobie szef wymyslił ... :roll:
Obrazek

psiama

Post » Nie lut 14, 2010 17:01 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

psiama pisze:Sola, duchem Cie na Śląsku powitam, bo od kilku tygodni w kazda środę jestem w Wawie, tak sobie szef wymyslił ... :roll:

ło cieniu, co tydzien?
wspolczuje... nic to, nastepną razą moze sie uda nam zobaczyc :)

solangelica

Post » Nie lut 14, 2010 17:07 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jasdor, super wieści :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 14, 2010 19:03 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Witam :( powiedzcie mi prosze jak to jest,że jak tylko pojawi się jakiś kot, w dodatku chory...od razu ląduje na schodach koło mojego domu :cry:
Właśnie dzis sie taki do mnie przypałętał , biedny, wychudzony ale o dziwo :evil: totalnie oswojony.
musiałam sie wyżalic sorki
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie lut 14, 2010 19:06 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Becia nie wiem, czy Ciebie to pocieszy, ale u mnie to samo!! A ja za miastem mieszkam i domków do wyboru!! Wiele znacznie ładniejszych, niż mój :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 14, 2010 19:10 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Erin pisze:Nie ma jak na Pradze :wink:

Obrazek

Na Pradze niedźwiady przed zoo kiedyś rozszarpały mojemu znajomemu kurtkę w myszki Miki. Rodzice przewiesili ją przez poręcz i jakoś spadła... bardzo to przeżył ;)
Obrazek

kotolog

Od: Pon wrz 21, 2009 17:41

Post » Nie lut 14, 2010 19:11 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

becia_73 pisze:Witam :( powiedzcie mi prosze jak to jest,że jak tylko pojawi się jakiś kot, w dodatku chory...od razu ląduje na schodach koło mojego domu :cry:
Właśnie dzis sie taki do mnie przypałętał , biedny, wychudzony ale o dziwo :evil: totalnie oswojony.
musiałam sie wyżalic sorki

I co z nim ? napisz cos wiecej o tym bidoczku ... :roll:
Obrazek

psiama

Post » Nie lut 14, 2010 19:12 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No wlasnie, a najgorsze ze sie wszyscy PUKAJA W GŁOWY ŻE to niby ja jestem nienormalna :evil: .A ten biedak chyba sie juz tak tułał trochę , bo na bank ma zapalenie płuc. LEŻY JA DŁUGI .
I tym sposobem 3 przybłeda ( nie licząc moich bo to w sumie też przybłędy ale zadomowione). :D
Ostatnio edytowano Pt lut 19, 2010 10:17 przez becia_73, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]