Blusik pisze:...pakuj jakiś probiotyk
Się nieuważnie doczytuje, he?

Dwa Trilac'i i ćwiartkę Smecty dziennie w czarny worek pakuję.
W rudy też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blusik pisze:...pakuj jakiś probiotyk
Blusik pisze:Się nie znam!!!
redaf pisze:Znalazłam w apteczce Enterol 250.
Zmadrzaly by przestal byc Pluszon... jego urok w tym, ze jest jaki jest, szkoda by bylo, jakby sie zmienilredaf pisze: Birfanka, Pluszon jak Pluszon.
Się miewa.
Nic nie zmądrzał.![]()
Pewnie by sie nie obrazily, ale w obecnej sytuacji i tak masz dosc zajecia...redaf pisze:Birfanka pisze:...Walentynki dzisiaj![]()
Tia? Mam w związku z tym srulom i rzygaczom z wołowego sznycla serduszka powykrawać?
redaf pisze:Blusik pisze:Się nie znam!!!
Na pro-kolinie to ja się już znam.
Kiedyś wpadłam w histerię po wpakowaniu w niejakiego Fiorda jednej trzeciej tuby na raz.
sibia pisze:Dla siebie to niżej, w lodówce
Blusik pisze:O matuchno powiedz jak Ci się to udało????
varia pisze:sibia pisze:Dla siebie to niżej, w lodówce
O, sibia.![]()
A jak tam Bronek?
On zdrowy? Oswojony? Szuka domu? Czy już znalazł?
sibia pisze:już 4 dni nic się nie działo, ale właśnie na kaloryferze zrobił khekhe.
varia pisze:redaf pisze:Limit kocich usprawnień wyczerpało wstawienie siatkowych drzwi do gułagu
No nie mów, że sytuacja nie jest dynamiczna?
Może te siatkowe drzwi da się przemontować gdzieś? Gdziekolwiek?
Birfanka pisze:Zmadrzaly by przestal byc Pluszon... jego urok w tym, ze jest jaki jest, szkoda by bylo, jakby sie zmienilredaf pisze: Birfanka, Pluszon jak Pluszon.
Się miewa.
Nic nie zmądrzał.![]()
![]()
Dobrze, ze sie miewa
Pewnie by sie nie obrazily, ale w obecnej sytuacji i tak masz dosc zajecia...redaf pisze:Birfanka pisze:...Walentynki dzisiaj![]()
Tia? Mam w związku z tym srulom i rzygaczom z wołowego sznycla serduszka powykrawać?
Ha! a moze po prostu wolowe serduszko w swieto im zaserwowac? Bez wycinania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości