niezniszczalna pisze:Powiedzcie, jak się dzisiaj ma moja Rysia?? Dobrze zniosła zabieg? Jest bardzo przestraszona?
wygląda na to, że jest ok
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
niezniszczalna pisze:Powiedzcie, jak się dzisiaj ma moja Rysia?? Dobrze zniosła zabieg? Jest bardzo przestraszona?
kitkowa pisze:Lutra, wg mnie trzeba opisać Gaela; Kikura, Owocówki - jeśli są już do adopcji - tez.
Chyba, ze ma ktoś opis, a nie podzielił się![]()
solangelica pisze:mahob pisze:No dobrze - w takim razie kto używa konta na @gmailu? I czy sie takie konto sprawdza?
Bo chyba sobie zmienię - ale chciałabym poznać opinię kogoś, kto się takim posługuje
ja uzywam i mnie sie sprawdza. nawet bardzo bardzo mi sie sprawdza
Akima pisze:Po dzisiejszej lapance na Podwawelskim na Kocismkiej jest nowy lokator: bury maly kocurek, calkiem przyjazny - można potarmosić. Dziekuję Edit_F i Queen_Ink za pomoc
miszelina pisze:Akima pisze:Po dzisiejszej lapance na Podwawelskim na Kocismkiej jest nowy lokator: bury maly kocurek, calkiem przyjazny - można potarmosić. Dziekuję Edit_F i Queen_Ink za pomoc
Gdzie, w cat-roomie?
Akima pisze:miszelina pisze:Akima pisze:Po dzisiejszej lapance na Podwawelskim na Kocismkiej jest nowy lokator: bury maly kocurek, calkiem przyjazny - można potarmosić. Dziekuję Edit_F i Queen_Ink za pomoc
Gdzie, w cat-roomie?
w klatce króliczej albo tej po Luśce jesli ta w catroomie biega
kosma_shiva pisze:Akima,
jutro o 08.06 przy Rondzie Grunwaldzkim staje 179. Postaram się w niego wsiąść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 97 gości