devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 12:48 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

był bezkonkurencyjny jak był mały:) dzięki tym jego minkom wybaczałam mu wszystko:) nawet niepasujące zupełnie do takiego słodziaka ciche, podstępne, paraliżujące znienacka bączydła :? leży taki klusek wtulony a tu nagle bomba biologiczna......
pochwal sie azjatycką kuleczką!!! proszę:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro lut 03, 2010 14:08 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

Taa..psie bomby biologiczne :roll:

Tu azjatycka kuleczka ma 4 tygodnie.Już nie mogę się doczekać :D
Obrazek
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro lut 03, 2010 14:23 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

ok, poddaje sie:) jaka to rasa??
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Śro lut 03, 2010 15:15 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

No azjatycka :lol: Owczarek środkowoazjatycki .
Dorosły wygląda tak (z brytyjczykiem :wink: )
Obrazek
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro lut 03, 2010 16:05 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

no to koty będą miały fajna ciepłą i obszerną "leżankę"
wielkopies 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lut 09, 2010 9:32 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

halo!!!! proszę tu mi pisac co u dziewczynek!!:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lut 09, 2010 11:45 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

u nas nic nowego, Pati śpi (pod kołdrą między nami, z głową na poduszce :wink: ), je (takiego żarłoka nigdy nie widziałam) i bawi się z psem w szalone gonitwy i tak na okrągło, problemów brak, do strat można zaliczyć opiekacz do kanapek, zrzucony ze stołu, ale zostało to wybaczone, uszy w porządku, oczy w porządku, dupka bez zmian, zdjęcia postaram się porobić w weekend
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Wto lut 09, 2010 20:04 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

:D :D :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw lut 11, 2010 9:29 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

gosikbaum pisze:no to koty będą miały fajna ciepłą i obszerną "leżankę"
wielkopies 8O
Podejrzewam, że natychmiast ustawią biedną psinkę na miejscu podnóżka :ryk:
Ciekawa jestem, który będzie udawał najgroźniejszego :lol:

Troll był słodki jako maluch i nadal jest słodki :D

A Haus jak? Biega z chłopakami czy śpi?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lut 11, 2010 13:49 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

Gery i Pati od 15 min. urządzają gonitwy po całym mieszkaniu,a Gosia mówiła, że to taki spokojny kot :twisted:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw lut 11, 2010 16:06 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

hehe no u mnie był spokojny:) zepsułaś Patinkę!!! :twisted:
Kicorek pisze:A Haus jak? Biega z chłopakami czy śpi?

Haus uważa sie za panią na włościach i usiłuje mi pokazać że regał na książki powinien mieć górną półkę udostępnioną tylko dla kotów a nie dla jakiś wazoników, ramek czy świeczniczków (dziś zwaliła taki fajny metalowy świecznik wysokości ok 35cm wiec stłukła się wewnętrzna "szklaneczka" na świeczkę....), woda ma stać w miseczce która sie nie rusza (jak sie rusza to zwala mi wodę do kosza z praniem), śliczną nowo zakupioną srebrną obrączkę zwaliła mi do kuwety.... ( nie wiem jak ją z półki zrzuciła, dobrze że szwagier sprzątając urobek zauważył...) zamordowała mi nolinę (taki kwiatek), wyciąga z pojemnika kredki chłopaków i turla po całej podłodze... w nocy... po terakocie...wchodzi wszędzie!! nawet na obrazy!!! kiedy Luss?? kiedy????? :roll: ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw lut 11, 2010 21:09 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

gosikbaum pisze:halo!!!! proszę tu mi pisac co u dziewczynek!!:)

U nas wszystko ok :)
Luna jest też wysokopienna :wink:
muszę jakieś nowe fotki zrobić.
Zauważyłam, że odkąd oddałam małe tymczasy do DS, Lusia najwyraźniej spowolniała i ganianie z wędką już ją tak nie rusza..
a z maluchami biegała jak kocię.
pora na dokocenie, panna na pewno ruszy doopsko :wink:

Gosiu, a kiedy biała Cię opuszcza?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw lut 11, 2010 21:23 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

nie wiem kiedy Glizda jedzie.... miało byc na początku lutego ale widocznie Luss ma urwanie głowy z przeprowadzką bo cisza.... Glizda mi "nie przeszkadza" ;) hehe tzn moze siedzieć u mnie tylko martwię sie tym że Mietek ją potrafi pogonić i atakować, nie robi jej krzywdy wielkiej ale ona wazy 2 kg a on 6,5..... a potrafią sie "kotłować"..... Bazyla niestety nie pokochała i wali go po pysku, a on naiwny myśli za każdym razem jak do niej podchodzi ze juz bedzie ok...
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt lut 12, 2010 16:30 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

wiedziałam że mam plaskatego psa... ale że mam plaskatego kota to nie wiedziałam....
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob lut 13, 2010 1:00 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

Boskie :lol: :lol: :lol:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

[poprzednia][następna]