Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:jasdor pisze:Babcia pyta: - widziałaś wnusiu moje tabletki, takie co LSD na nich pisało? Wnusia: - co tam tabletki babciu, a widziałaś te smoki w kuchni ?
Odwrotnie to bylo! Wnuczka do babci: widzialas moje tabletki? LSD na nich pisalo?
Babcia (Z entuzjazmem): P***lic tabletki, widzialas te zajebiste smoki w kuchni?!![]()
Witam wieczornie.
Jem kolejnego paczka (dopiero piaty) i pije kawe, za chwile ide robic pranie.
widac jak mi sie chce?![]()
Basica pisze:po 5 pączkach nie dasz już rady prać
jasdor pisze:solangelica pisze:jasdor pisze:Babcia pyta: - widziałaś wnusiu moje tabletki, takie co LSD na nich pisało? Wnusia: - co tam tabletki babciu, a widziałaś te smoki w kuchni ?
Odwrotnie to bylo! Wnuczka do babci: widzialas moje tabletki? LSD na nich pisalo?
Babcia (Z entuzjazmem): P***lic tabletki, widzialas te zajebiste smoki w kuchni?!![]()
Witam wieczornie.
Jem kolejnego paczka (dopiero piaty) i pije kawe, za chwile ide robic pranie.
widac jak mi sie chce?![]()
No właśnie, wiedziałam, że coś pokręcęale ja nie mam babci, to nikt mi tabletek nie podkrada , ale smoków jeszcze nie widziałam, tylko koty jak smoki.
Sol, a widziałaś Pipi na nowych zdjęciach od Wani?
mmk pisze:Jestem laikiem, ale niedawno słyszałam (w mojej ukochanej Trójce), że różne instytucje (uczelnie, urzędy) zaczynają doceniać koty na swoim terenie. Po wielu latach tępienia lub niedostrzegania kotów widzą, że obecność kotów jest im na rękę. Wiele z tych instytucji wprowadziło stały fundusz na karmę i opiekę medyczną dla kotów. Może warto by było porozmawiać o tym temacie z kimś z władz uczelni? Może jakaś fundacja mogłaby pomóc w rozmowach?
Nie znaczy to, że jestem przeciwna tej kandydaturze. Myślę tylko jak jeszcze można pomóc![]()
Jeśli bredzę, proszę mnie pogonić miotłą
charm pisze:Na "moim" (już byłym, chlip...) wydziale, konkretniej w instytucie fizyki też są rozpieszczone koty (sztuk 3)
AniHili pisze:charm pisze:Na "moim" (już byłym, chlip...) wydziale, konkretniej w instytucie fizyki też są rozpieszczone koty (sztuk 3)
Instytut fizyki? Brzmi niemal jak polibuda
charm pisze:AniHili pisze:charm pisze:Na "moim" (już byłym, chlip...) wydziale, konkretniej w instytucie fizyki też są rozpieszczone koty (sztuk 3)
Uniwerek![]()
(bądź co bądź jestem od niedawna mgr fizyki teoretycznej)
charm pisze:AniHili pisze:charm pisze:Na "moim" (już byłym, chlip...) wydziale, konkretniej w instytucie fizyki też są rozpieszczone koty (sztuk 3)
Uniwerek![]()
(bądź co bądź jestem od niedawna mgr fizyki teoretycznej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, Talka i 98 gości