Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 20:28 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

po 5 pączkach nie dasz już rady prać :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lut 11, 2010 20:30 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Nie wnerwiać mnie! Nie jadłam pączka dzisiaj!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 11, 2010 20:31 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

o przepraszam....to Sol zaczęła....a właściwie barba50 :mrgreen:

Basica

Post » Czw lut 11, 2010 20:33 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Siostro Prezes...rzuć teleport to pączusia świeżutkiego Ci wyślę :ok:

Basica

Post » Czw lut 11, 2010 20:36 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

solangelica pisze:
jasdor pisze:Babcia pyta: - widziałaś wnusiu moje tabletki, takie co LSD na nich pisało? Wnusia: - co tam tabletki babciu, a widziałaś te smoki w kuchni ?

Odwrotnie to bylo! Wnuczka do babci: widzialas moje tabletki? LSD na nich pisalo?
Babcia (Z entuzjazmem): P***lic tabletki, widzialas te zajebiste smoki w kuchni?! :)

Witam wieczornie.
Jem kolejnego paczka (dopiero piaty) i pije kawe, za chwile ide robic pranie.
widac jak mi sie chce? :roll: 8)

No właśnie, wiedziałam, że coś pokręcę :spin2: ale ja nie mam babci, to nikt mi tabletek nie podkrada , ale smoków jeszcze nie widziałam, tylko koty jak smoki.
Sol, a widziałaś Pipi na nowych zdjęciach od Wani?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 11, 2010 20:40 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Basica pisze:po 5 pączkach nie dasz już rady prać :mrgreen:

kochana, ja moge jesc paczki tonami ;) zostalo jeszcze osiem ale TŻ zazadal czesci wiec rekordu sprzed kilku lat nie pobije ;)

Siostro Prezes, zapraszam do siebie na paczka :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lut 11, 2010 20:40 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze:
solangelica pisze:
jasdor pisze:Babcia pyta: - widziałaś wnusiu moje tabletki, takie co LSD na nich pisało? Wnusia: - co tam tabletki babciu, a widziałaś te smoki w kuchni ?

Odwrotnie to bylo! Wnuczka do babci: widzialas moje tabletki? LSD na nich pisalo?
Babcia (Z entuzjazmem): P***lic tabletki, widzialas te zajebiste smoki w kuchni?! :)

Witam wieczornie.
Jem kolejnego paczka (dopiero piaty) i pije kawe, za chwile ide robic pranie.
widac jak mi sie chce? :roll: 8)

No właśnie, wiedziałam, że coś pokręcę :spin2: ale ja nie mam babci, to nikt mi tabletek nie podkrada , ale smoków jeszcze nie widziałam, tylko koty jak smoki.
Sol, a widziałaś Pipi na nowych zdjęciach od Wani?

Jeszcze nie, ale juz tam wlaze.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lut 12, 2010 8:10 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

mmk pisze:Jestem laikiem, ale niedawno słyszałam (w mojej ukochanej Trójce), że różne instytucje (uczelnie, urzędy) zaczynają doceniać koty na swoim terenie. Po wielu latach tępienia lub niedostrzegania kotów widzą, że obecność kotów jest im na rękę. Wiele z tych instytucji wprowadziło stały fundusz na karmę i opiekę medyczną dla kotów. Może warto by było porozmawiać o tym temacie z kimś z władz uczelni? Może jakaś fundacja mogłaby pomóc w rozmowach?
Nie znaczy to, że jestem przeciwna tej kandydaturze. Myślę tylko jak jeszcze można pomóc :roll:
Jeśli bredzę, proszę mnie pogonić miotłą :wink:

U mego brata na wydziale mieszka wielka, pasiasta kocica. Ponoć wysterylizowana, ale jest naprawdę wyjątkowo wyrośnięta ;-) Przesiaduje na półce w szatni.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lut 12, 2010 8:13 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Na "moim" (już byłym, chlip...) wydziale, konkretniej w instytucie fizyki też są rozpieszczone koty (sztuk 3) ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt lut 12, 2010 8:21 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

charm pisze:Na "moim" (już byłym, chlip...) wydziale, konkretniej w instytucie fizyki też są rozpieszczone koty (sztuk 3) ;-)

Instytut fizyki? Brzmi niemal jak polibuda :wink:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt lut 12, 2010 9:14 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

U mnie na polibudzie też mamy kotka. Mam budkę, miseczki i duuuużeeee podwórko :wink:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt lut 12, 2010 9:17 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

AniHili pisze:
charm pisze:Na "moim" (już byłym, chlip...) wydziale, konkretniej w instytucie fizyki też są rozpieszczone koty (sztuk 3) ;-)

Uniwerek ;-)
(bądź co bądź jestem od niedawna mgr fizyki teoretycznej :mrgreen: )

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt lut 12, 2010 9:19 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

charm pisze:
AniHili pisze:

Uniwerek ;-)

To tylko podziwiać. I gratulować ;-)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt lut 12, 2010 9:41 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

charm pisze:
AniHili pisze:

Uniwerek ;-)

koty Schrodringera normalnie :mrgreen:
fajnie, a konktretnie jaka tematyka, jeśli mogę zapytać?
ja pisałam o mechanizmach emisji rtg z podwójnych radioźródeł - astrofizyka teoretyczna, jakiś czas temu
u mnie na wydziale też były koty, na zewnątrz budynku, wewnątrz to nie wiem, to wieki gmach jest

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Pt lut 12, 2010 10:00 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Cze!
Rano Pucuś haftnął - muszę kupić coś na odkłaczanie, bo widać za mało ostatnio było :roll:
A wczoraj po pracy zastałam na balkonie ... kto zgadnie? Rozwalony bezczelnie buciorem dach budki dla dziczków :twisted:
I w dół, który powstał (budka okryta folią) wysypane wszystkie chrupki z miseczki :evil:
No żesz taka ich mać, a nie inna :!: #$@*&^#&^%@#$^#@*&^$#%
Podobno parapety zakładali ... tylko na moim oknie oczywiście żadnego parapetu nie ma :evil:

Skąd się bierze tyle tępych, ograniczonych, prymitywnych kmiotów? No, skąd?
Powiedzcie, bo naprawdę dla mnie to nie pojęte, jak można być tak podłym i ograniczonym :(
Plączą się przez cały dzień, praktycznie nic nie robią, ale do niszczenia pierwsi.
Konstrukcja ściany naruszona, przy drzwiach balkonowych zrobiła się szpara :evil:
2 budki zniszczone w sposób tak bezczelny, że głowa mała :roll:
Narazie budkę zabrałam i doszłam do wniosku, że będę ją wystawiać po południu, jak buraczki się zwijają.
I zabierać rano, przed wyjściem do pracy. Tak samo z miseczkami.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]