Mam nadzieję, że też się uzależnisz od miau i zostaniesz z nami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lyanna pisze:Kotki sie uwielbiaja, jak sama Berni pisala juz po 5 minutach znajomosci Filemonek zapraszal Guliwerka do zabawy a po trzech dniach juz spaly razem przytulone i pomagaly sobie w codziennej toalecie. Jestem zachwycona tym jak szybko sie chlopaki polubily czy wrecz pokochaly - wszedzie chodza razem zabawom nie ma konca a nawet jak przychodza sie miziac to tez razem
carmella pisze:
a ja zrobię teraz tak![]()
![]()
![]()
berni pisze:.....
Do dziś nie mogę odżałować, że kiedy brałam ją ze schroniska nie miałam pojęcia o kocich adopcjach, o dt...w schroniskowej klatce siedziala z 4 swojego rodzeństwa...5 ok 6-tygodniowych malusich identycznych burasków, .....
.
Łapka Bursztynka nie wyglada najlepiej, ale działa. Działa o tyle że Bursztyn wszędzie może wskoczyć- ostatnio widziany był na parapecieKiedy chodzi mocno kuleje, ale podpiera się tą łapką, może ją wyprostować a nawet podrapać się w uszku. Kiedy zaczyna biegać zauwazyłam że nauczył się podciągać tą łapkę, tak że biega na 3 tylko co któryś krok podpierając się tą złamaną. Przetestował że tak biega się szybciej, niż kiedy używa tej 4 łapki-mądrala. Najbardziej się cieszę że go nic nie boli, znowu wieczorami szaleje za myszkami i sznurkiem, a przedwczoraj z Zefirkiem urządzali berka
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 686 gości